Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Panasonic Pro Power AA 6+4 Ühekordne leelispatarei

Panasonic Pro Power AA 6+4 Ühekordne leelispatarei
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Panasonic
Kauba ID: 1877512
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Panasonic Pro Power AA akud pakuvad suure ja keskmise energiatarbimisega seadmetele usaldusväärset ja töökindlat toidet kõikjal ja igal ajal. Pro Power sobib kõige paremini mänguautode pultide, raadiosaatjate ja muude mänguasjade jaoks.

Täiustatud kauakestev

Uus täiustatud pindaktiivne materjal täiustatud kauakestva energia saamiseks
Võrreldes Panasonicu leelisakuga on uutel Pro Power AA akudel täiustatud kauakestev energia. See tehnoloogia muudab Pro Power AA patareid suurepäraselt sobivaks suure ja keskmise energiatarbimisega seadmetele. Selliseid seadmeid nagu suure energiatarbega kaamerate vilkurid, raadio teel juhitavad autod ja taskulambid saab kasutada pikka aega.

Leelispatareide tehnoloogia tipp

Kolmekordne sitke kate tagab sujuva energiavoo
Tavaliste akude puhul võib klemmide kontakttakistus koguneda ja põhjustada niklikihi osalise koorumise ja aku rikke. Kolmekordne vastupidav kate lahendab selle Pro Power AA akude positiivsete ja negatiivsete klemmide raua/nikeldatud sulamiga. Tulemus? Täiustatud energiavoog ja pikem eluiga.

Lekkevastane kaitse ainulaadse gaasi summutamise tehnoloogiaga
Panasonic Pro Power AA elementidel on täiustatud lekkevastane kaitse, mis pärsib gaasi kogunemist, kui aku on üle tühjenenud või seda pikka aega hoitakse. Väiksem surve tähendab väiksemat konstruktsioonitõrgete ja rebenemise võimalust ning kaitseb teie väärtuslikke seadmeid kahjustuste eest.

Säilitage akusid ohutult kuni 10 aastat
Võite loota, et Panasonic Pro Power AA akud säilitavad suure võimsuse isegi pärast väga pikka ladustamisperioodi. Kvaliteetsed materjalid takistavad lagunemist, samas kui Lekkevastane kaitse minimeerib lekkevõimalust, et tagada pika kasutusea stabiilsus enne kasutamist.Panasonic Pro Power AA 6+4. Patarei tüüp: Ühekordselt kasutatav aku, Patarei suurus(d): AA, Patarei tehnoloogia: Leelis. Kõrgus: 50,5 mm, läbimõõt: 1,45 cm, kaal: 23,1 g. Pakendi tüüp: Blister. Aku kujutegur: silindriline, kuju: silinder

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles