Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Panasonic Lumix DMC-G7 + G VARIO 14-42 mm MILC 16 MP Live MOS 4592 x 3448 pikslit must

  • 554.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 185 €
Kaubamärgid Panasonic
Kauba ID: 1773570
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
- Suurepärane DSLM-pildikvaliteet ilma traditsiooniliste DSLR-kaamerate mahu ja kaaluta
- Kolm ainulaadset 4K Ultra HD video pausi ja 4K fotorežiimi salvestamist ei jää kunagi kahe silma vahele
- Kiire ja täpne automaatne teravustamine jälgib objekti
- Oma klassi juhtiv ülikompaktne vahetatav objektiiv ja lisavarustus
- Lahutage oma loovus integreeritud Wi-Fi jagamise abil
- Sisaldab LUMIX G VARIO 14-42mm / F3.5-5.6 II ASPH. / MEGA OIS objektiiv

Revolutsiooniline Panasonic LUMIX G7 pakub üle 24 kompaktse objektiivi valiku, mis on ehitatud Panasonicu uue põlvkonna vahetatavate objektiividega kaamerastandardile (Micro Four Thirds). Selle "peeglita" disain võimaldab kergemat ja kompaktsemat kaamerakorpust, pakkudes samal ajal tipptasemel video-, heli-, loomingulisi juhtnuppe, juhtmevaba, intelligentse teravustamise ja särituse tehnoloogiaid, mis pole traditsiooniliste DSLR-idega võimalikud. Ja meie eksklusiivse LUMIX 4K Ultra HD videopausi ja 4K-fotorežiimina eksportimise abil ei jää te enam kunagi kahe silma vahele ühest võttest, mis jäädvustab stseeni suurepäraselt.

Parem valik kõrge pildikvaliteedi jaoks
LUMIX G7 16-megapiksline sensor töötab sarnaselt traditsiooniliste DSLR-kaamerate suuremate anduritega. G7-l on aga ka järgmise põlvkonna intelligentne pildiprotsessor, mis toodab videot ja fotosid, mis ei sisalda pildikvaliteeti halvendavaid artefakte. Saate isegi hämaras ja hämaras kuni hämmastava ISO 25 600-ni jäädvustada kvaliteetseid pilte. LUMIX G7 kompenseerib ka tavalised pildikvaliteedi probleemid, mis on põhjustatud väikese objektiivi avaga pildistamisest.

4K PHOTO funktsioon – ärge kunagi magage seda täiuslikku hetke
Need üks kord elus erilised hetked jäävad sageli vahele aeglase teravustamise, aeglaste sarivõtterežiimide või lihtsalt päästiku õigel ajal mittevajutamise tõttu. LUMIX G7 sisaldab eksklusiivset 4K Ultra HD* videotehnoloogiat, mille abil saate peatada ja eraldada selle täiusliku fotohetke kõrge eraldusvõimega fotona [kuni 8-megapiksline]. Tänu 4K Ultra HD videole kiirusega 30 kaadrit sekundis ei jää te enam kunagi ühestki fotost ilma.

4K-video – 4 korda detailsem kui täis-HD
4K Ultra HD video* pakub Full HD-ga võrreldes palju intensiivsemat vaatamiskogemust, pikslite arvuga 4 korda suurem. Olenemata sellest, kas neid jagatakse sotsiaalmeedia kaudu 4K-vormingus või muudetakse nende suurust täis-HD-teleriks, on teie videofailidel parem eraldusvõime ja teravamad detailid kui need, mis filmiti algselt täis-HD-kvaliteediga videokaameraga.

4K PHOTO funktsioon – ärge kunagi jätke täiuslikku hetke maha
G7 4K PHOTO funktsioon võimaldab teil esitada, peatada ja eraldada üksikuid kõrge eraldusvõimega fotosid 4K Ultra HD videost, mis on filmitud kiirusega 30 kaadrit sekundis, nii et olete kindel, et jäädvustate need sekundi murdosa maagilised hetked.

4K-fotorežiimid – kolm võimalust täiusliku pildi saamiseks
Funktsioon 4K PHOTO sisaldab kolme erinevat režiimi, mis kõik kasutavad G7 30 kaadrit sekundis videohõive kiirust.

4K sarivõte
Jäädvustab pidevalt 8-megapikslisi fotosid, kui päästikunupp jääb allavajutatuks.

4K Burst S/S (start/stopp)
Salvestage lihtsalt 4K video ja seejärel esitage, peatage ja eraldage mis tahes kaader 8-megapikslise fotona. See on kõigi aegade lihtsaim viis täiusliku foto jäädvustamiseks.

4K-eelne sarivõtte
4K pre-Burst režiim käivitab 4K videoseeria üks sekund enne ja pärast päästiku vajutamist. See annab teile 60 täiendavat pilti, mille hulgast saate valida, ja sobib suurepäraselt ettearvamatuteks hetkefotodeks.

Intuitiivsed juhtnupud
Retromoodsa disainiga LUMIX G7 on väiksem ja kergem kui traditsioonilised DSLR-id, kuid pakub siiski intuitiivset ja lihtsat juurdepääsu tavalistele funktsioonidele. Ava ja katiku seadistusi saate hõlpsalt juhtida eesmise ja tagumise kettaga, tehes samal ajal valge tasakaalu ja ISO reguleerimisi. Saate määrata ka lemmiksätted mis tahes kuuele funktsiooninupule* või lihtsalt jäädvustada, aktiveerides funktsioonide võtterežiimi valikukettal eksklusiivse 4K PHOTO režiimi.

Suure nähtavusega vaateotsija
LUMIX G7 kõrge eraldusvõimega (2360 000 punktiga) OLED-i reaalajavaate otsijal on 10 000:1 kontrastsus ja täiuslik kadreering, nii et saate nautida head nähtavust isegi otsese päikesevalguse käes. Lisaks võimaldab kallutatav/pööratav puuteekraan optimaalse selguse saavutamiseks ekraani veelgi reguleerida.

Kiire ja täpne automaatse teravustamise jälgimine
Intelligentne automaatteravustamine [AF] jälgib objekti värvi, suurust ja liikumisvektorit, võimaldades kiiret ja täpset fookuse lukustamist. Nii et pildistate enesekindlalt, muretsemata uduste tulemuste pärast.

Kiire automaatne teravustamine DFD tehnoloogiaga
LUMIX G7 kasutab Panasonicu eksklusiivset Depth-From-Defocus (DFD) automaatse teravustamise (AF) tehnoloogiat, mis arvutab koheselt kauguse objektidest ja reguleerib seejärel kiiresti fookust. Nautige automaatse teravustamise kiirust kuni 0,07 sekundit ja sarivõtte kiirust pideva automaatse teravustamise [AFC] abil 6 kaadrit sekundis. Meie DFD AF-tehnoloogia suurendab ka fookuse stabiilsust video salvestamisel.

Parem juhtimine nauditavamaks pildistamiseks

Fookuse tippumine
Käsitsi teravustamise tipptaseme värvikontuur näitab täpset fookusala koos teravussügavuse kaugusega.

Vaikne tulistamine
Pildistage vaikse ja kiire automaatse teravustamise süsteemiga vaikse ja katikumürata vaikses keskkonnas.

Starlight AF
-4EV hämaras automaatne teravustamine võimaldab jäädvustada objekte selgelt, kasutades valgusallikana ainult kuuvalgust.

Vabastage oma loovus Wi-Fi® kaudu
Rakenduse Panasonic Image App ja Wi-Fi-ühenduse abil saate nutitelefoni või tahvelarvuti abil juhtida LUMIX G7 erinevaid funktsioone, nagu vaade, teravustamine, katiku vabastamine või geosildistamine. Seejärel jagage oma fotosid oma lemmiksotsiaalvõrgustikes otse oma mobiilseadmest.

Paindlikud laiendamisvalikud
T LUMIX G7 saab kombineerida DMW-FL580L välise välklambi, DMW-MS2 stereo/haavlimikrofoni ja paljude muude tarvikutega. See ühildub ka uuemate BUS-klassi UHS-I/UHS-II SDXC/SDHC SD-kaartidega, mis on võimelised salvestama kõrge eraldusvõimega 4K-videoid ning rahuldama 4K-foto ja RAW-režiimis sarivõttega seotud nõudmisi.Panasonic Lumix DMC-G7 + G VARIO 14 -42 mm. Kaamera tüüp: MILC, Megapikslid (umbes): 16 MP, Anduri tüüp: Live MOS, Maksimaalne pildi eraldusvõime: 4592 x 3448 pikslit. ISO tundlikkus (max): 12800. Digitaalne suum: 4x, Fookuskauguse vahemik: 14 - 140 mm. Wi-Fi. HD tüüp: 4K Ultra HD, Maksimaalne video eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit. Ekraani diagonaal: 7,62 cm (3"), Puuteekraan. PictBridge. Kaal: 360 g. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles