Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

OWC Thunderbolt 3 10G, must, RJ-45, 453g

  • 305.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 102 €
Kaubamärgid OWC
Kauba ID: 1641275
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kaasaskantav Etherneti ülelaadija
Thunderbolt 3 10G Etherneti adapter lisab kuni 10 Gb/s Etherneti ühenduvuse Thunderbolt 3-ga varustatud arvutitele, millel puuduvad sisseehitatud võimalused. Kui olete videotöötlus, loominguline pro, muusik või mängija, saate kogeda ülikiire edastuskiiruse signaali usaldusväärsuse, stabiilsuse ja turvalisusega kõikjal, kus töötate või mängite.

Aktiveerige väändekiirusega failiedastused
OWC Thunderbolt 3 10G Etherneti adapteri ühendamine Thunderbolt 3-ga varustatud Maci või PC-arvutiga lisab teie töövoogu kõverduskiirusega failiedastusi. Nüüd pääsete juurde 10GBASE-T 10Gb Etherneti võrkudele ja muudele seadmetele, näiteks võrguga ühendatud salvestussüsteemile (NAS), et edastada suuri multimeediumifaile reaalse kiirusega üle 900 MB/s. Parendades projekti tõhusust ja töörühma koostööd kiireima saadaoleva võrguühendusega, ühildub adapter ka tagasiulatuvalt teiste Etherneti standarditega, sealhulgas 5GBASE-T, 2,5GBASE-T, 1000BASE-T ja 100BASE-T.

Pudelikaelavaba toimetamiskoostöö
Et järeltootmine toimiks maksimaalselt tõhusalt, peavad mitmed toimetajad tegema koostööd ja töötama meeskonnana. Thunderbolt 3 10G Etherneti adapter hoiab projekte ajakavas ja eelarve piires, pakkudes mitmele redigeerimistööjaamale ribalaiust, mis on vajalik andmemahuka loomingulise sisu (nt video, animatsioon ja graafika) jagamiseks ja redigeerimiseks. Nüüd saab redigeerida otse jagatud RAID-mäluseadmel või NAS-il olevatest failidest, nagu OWC Jupiter Callisto või OWC Jupiter mini, ilma failide üksikutesse tööjaamadesse allalaadimiseta aega raiskamata.

Ideaalne Ethernet Limited arvutite jaoks
Thunderbolt 3 10G Etherneti adapter avab suure jõudlusega võrguühenduse maailma Thunderbolt 3-ga varustatud sülearvutitele, millel puudub sisseehitatud Etherneti ühenduvus, ja lauaarvutitele, mille käeraudades on sisseehitatud 1Gb/s Etherneti port, nagu iMac 2017, Mac mini 2018 ja kõik-ühes arvutid.

Maksimeerib SOHO võrke
Ilma 10 Gb Etherneti täisvõrguga lisakulutusi tegemata on muutumas tavapäraseks, et piiratud eelarvega, kuid jõudlusele orienteeritud loomingulised spetsialistid väikestes või kodukontorites loovad ühenduse 2,5–5 Gb/s varustatud ruuteri või kommutaatoriga. Kahjuks piiravad need professionaalid sageli oma arvuti Gigabit Etherneti (1 Gb/s) kiirusega. Lihtsalt lisades oma masinale Thunderbolt 3 10G Etherneti adapteri, saavad fotograafid, videograafid, muusikud ja teised loomingulised proffid nautida signaali suuremat töökindlust, stabiilsust ja turvalisust kuni 5 korda suurema kiirusega 2,5–5 Gb/s võrkudes ja kuni 10 korda kiirem kiirus 10 Gb Etherneti võrkudes.

Suurendab oluliselt olemasoleva võrgu jõudlust ja ROI-d
Taskukohasuse ja jõudluse ideaalse kombinatsiooniga kasutavad enamik viimase kahe aastakümne jooksul paigaldatud juhtmega kohtvõrke Cat 5e või Cat 6 vaskkaablit. Kahjuks on need seadistused piiratud maksimaalse kiirusega 1 Gb/s. Tänu sisseehitatud 2.5GBASE-T ja 5GBASE-T tehnoloogiale (endine NBASE-T) suudab Thunderbolt 3 10G Etherneti adapter pakkuda kuni 5 Gb/s kiirust võrreldes olemasoleva kaabliga, mis suurendab jõudlust kuni 500% ja pakub maksimaalset infrastruktuuri ROI.

Loodud optimaalse võrgu ja protsessori jõudluse jaoks
Thunderbolt 3 10G Etherneti adapter saavutab oma ülikiire edastuskiiruse ja hoiab teie arvuti töös tipptasemel, kuna see on ehitatud täiustatud funktsioonidega, nagu voo juhtimine ja 64-bitise aadressi tugi; TCP, UDP ja IPv4 kontrollsumma mahalaadimine; ja TSO, LRO ja RSS olekuta mahalaadimised.

Töötab vaikselt jahedalt ning vastupidav ja tõhus kaasaskantavus
Thunderbolt 3 10G Etherneti adapteri vastupidav alumiiniumkorpus, millel on ainulaadne ventileeritav disain, mis maksimeerib õhuvoolu, töötab jahutusradiaatorina, mis töötab vaikselt jahtudes ilma ventilaatorit vajamata. Adapter ammutab energiat Thunderbolt 3 pordist, millel on energiatõhusa Etherneti tugi, mis võimaldab arvuti vähese energiatarbega kasutada ja vahelduvvooluadapterit pole vaja. Selle kaasaskantava potentsiaali täiendab ka kummist ümbris, mis hoiab adapterit seljakotti või varustuskotti visates põrutuste ja muljumiste eest kaitstuna.

Olemasolev kaabel ühildub
Kui teil on vaja juurdepääsu vanemale või isegi tipptasemel võrgule, ühendab Thunderbolt 3 10G Etherneti adapteri RJ45 pesa teid paljude olemasolevate kaabeldusinfrastruktuuridega alates Cat 5 kuni Cat 7.
Cat 5 – kuni 1Gb/s pikkusega kuni 100 meetrit
Cat 5e – kuni 2,5 Gb/s pikkusega kuni 100 meetrit
Cat 6 – kuni 10 Gb/s pikkusega kuni 55 meetrit (kuni 5 Gb/s kuni 100 meetrini)
Cat6a – kuni 10Gb/s pikkusega kuni 100 meetrit
Cat 7 – kuni 10Gb/s pikkusega kuni 100 meetrit

Pro Audio Video AVB valmis
Ajatundlikud andmed, nagu heli- ja videomeediumivood, nõuavad heli- ja videosilda (IEEE 802.1Qav, AVB) valmisolekut. Pole higi... Thunderbolt 3 10G Etherneti adapter suudab olemasoleva võrgukaabli kaudu väga väikese latentsusega reaalajas voogesitada suurel hulgal kvaliteetseid andmeid mitmesse sihtkohta.

Juurdepääs oma töö- ja koduarvutitele igal ajal ja igal pool
Tänu võrgu Wake-on-LAN-i toele saate hõlpsasti äratada talveunerežiimis Windowsi või magava Maci arvuti, et võimaldada süsteemi kaughaldamist, programmide kasutamist ja juurdepääsu salvestatud failidele. Alati sisselülitatud süsteemi asemel, mis raiskab energiat – ja oma raskelt teenitud raha –, saate hoida töö- või koduarvutit vähese energiatarbega olekus, mis on igal ajal ja igast kohast ligipääsetav.

Failide ülekandmine alla minutiga
Reaalses maailmas testitud kiirusega üle 900 MB/s võimaldab Thunderbolt 3 10G Etherneti adapter teil edastada suure 50 GB faili vähem kui minutiga!

Lihtne seadistamine kahes etapis
Failide edastamise alustamiseks kuni 10 korda kiiremini kui Gigabit Etherneti kiirus, järgige lihtsalt kahte lihtsat sammu.
Ühendage Thunderbolt 3 10G Etherneti adapter kaasasoleva kaabli abil oma arvuti Thunderbolt 3 pordiga.
Ühendage adapter adapteri RJ45 pordi kaudu mis tahes juhtmega võrku (optimaalseks kiiruseks 10 GbE).
Omadused
Brändi nimi OWC
Brutokaal (pakk, kg) 0.27
Etherneti LAN Jah
Etherneti LAN (RJ-45) pordid 1
Etherneti liidese tüüp 2,5 Gigabit Ethernet
Garantii 1
Hosti liides Thunderbolt 3
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Komponent jaoks PC/sülearvuti
Kõrgus (pakendis, cm) 2.7
Laius (pakend, cm) 11.4
LAN-kontroller Aquantia AQC107S
LED indikaatorid Link
Maksimaalne andmeedastuskiirus 10 000
Netokaal (toode, kg) 0.24
RoHS-i vastavus Jah
Salvestusseadme kiirus CE, FCC, VCCI, RCM, BSMI
Sisemine Ei
Sügavus (pakend, cm) 8
Toote kõrgus 2.7
Toote laius 11.4
Toote sügavus 8
Toote värv Must
Töötemperatuur (TT) 5-35
Ühendused (2) Ethernet
Ühenduvustehnoloogia Ühendatud
Ühilduvad operatsioonisüsteemid macOS 10.13 High Sierra macOS 10.14 Mojave macOS 10.15 Catalina Windows 10 64-bitine versioon Windows Server 2016

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles