Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Otsikute komplekt SEAGO SG-8001 irrigaatorile

Otsikute komplekt SEAGO SG-8001 irrigaatorile
Laos
  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid Seago
Kauba ID: 1462091
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Düüside komplekt niisutusseadmele SEAGO SG-8001.

SEAGO SG-8001 niisutuspeakomplekt on mitmekülgne ja kõikehõlmav komplekt, mis tagab suurepärase suuhoolduse erinevate vajadustega inimestele. Koosneb kolmest erinevast kinnitusest – standard-, hamba- ja ortodontiline. See praktiline komplekt pakub optimaalset lahendust igale kasutajale, sõltumata tema individuaalsetest vajadustest.

Sigo/SG-P002SG--P008/1

3 erinevat näpunäidet

Komplektist leiate 3 erinevat kinnitust. Standardkinnitus on ideaalne vahend igapäevaseks suuhügieeniks. See suunab veejoa täpselt nii, et see jõuaks raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse hammaste vahel ja piki igemepiiri. Tänu keeleotsale säilitate suurepärase suuhügieeni. Tänu oma kontuurilisele kujule jõuab see keele raskesti ligipääsetavatesse piirkondadesse, aidates hoida hingeõhku värskena terve päeva. Lõpuks on ortodontiline kinnitus suurepärane, kui kannate breketeid. Puhastab õrnalt, kuid tõhusalt kronsteini ja kronsteini võlvjuhtmete ümbrust.

Sigo/SG-P002SG--P008/3

Põhjalik suuhügieen

See SEAGO SG-8001 irrigaatori tarvikute komplekt on täielik lahendus kõigile, kes soovivad hoida suu tervist ning hoolitseda oma hammaste ja igemete eest. Kasutades seda koos regulaarse harjamise ja hambaniidiga, saate saavutada suuhoolduses parimaid tulemusi.

Sigo/SG-P002SG--P008/2
Direktor SIGO
Mudel SG-P002+SG-P008
Ühilduvus Kastmismasin SEAGO SG-8001

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles