Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico USB-C adapter / jaotur 1xUSB 3.1, 2xUSB 2.0, 5Gbps, sülearvuti jaoks (hall)

Orico USB-C adapter / jaotur 1xUSB 3.1, 2xUSB 2.0, 5Gbps, sülearvuti jaoks (hall)
Pole laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1459223
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Adapter/jaotur Orico USB-C kuni 1xUSB 3.1, 2xUSB 2.0, 5Gbps, sülearvutitele (Szary)

Kas teie sülearvutil või arvutil pole piisavalt porte? Orico adapter aitab teil selliseid probleeme lahendada! Lihtsalt ühendage see USB-C-porti ja saate kuni kolm USB-porti. Seade võimaldab teil faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps ja sellel on vastupidav, kuid kompaktne disain, nii et saate selle kõikjale kaasa võtta. Selle konstruktsioonis on kasutatud vastupidavat alumiiniumisulamit.

Ühendage korraga kuni 3 seadet

Hankige rohkem funktsioone ja suurendage oma sülearvuti funktsionaalsust. Orico adapter on varustatud 3 USB-pordiga, nii et saate sellega ühendada kuni 3 seadet korraga. Toode ühildub paljude seadmetega, sealhulgas arvutihiired, klaviatuurid, USB-draivid, printerid, mälukaardilugejad ja tahvelarvutid.

Ühilduv

See praktiline adapter sobib ideaalselt mitmesugusteks rakendusteks. See ühildub kõige populaarsemate seadmetega, nagu sülearvutid ja arvutid. Samuti on kasulik kasutada seda koos tahvelarvutiga – sellega saab hõlpsasti ühendada näiteks hiire ja klaviatuuri, et töö oleks lihtsam. Lisaks on spetsiaalselt loodud pistik ideaalne USB-C liideste jaoks.

Kõrgeima kvaliteediga töötlus

Orico adapteril on ka hästi läbimõeldud ja vastupidav disain. See on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist, mille tulemuseks on muljetavaldav vastupidavus ja tõhus soojuse hajumine. Selle tulemusel saate nautida selle stabiilset ja tõhusat tööd. Lisaks on jaotur väga kerge ja mugav, nii et seda saab peaaegu kõikjale kaasa võtta. See mahub hõlpsasti teie rahakotti või seljakotti!

Edastage failid lühikese aja jooksul

Jaotur võimaldab teil faile kiiresti seadmete vahel üle kanda. See pakub andmeedastuskiirust kuni 5 Gbps. See tähendab, et 1 GB andmete kopeerimiseks kulub vaid umbes 3 sekundit! Te ei pea enam liiga kaua ootama, kuni kõik vajalikud fotod või videod sihtkohta jõuavad.

Usaldusväärne jõudlus

Ärge laske ootamatutel seadmete riketel teid töötamast takistada. Orico adapter kasutab täiustatud kiipi, nii et see suudab tagada stabiilse jõudluse ja kiire ühenduse isegi siis, kui sellega on ühendatud rohkem seadmeid. Tänu sellele jäävad viivitused, kokutamine, ebapiisav signaalikvaliteet ja muud probleemid vaid ebameeldivateks mälestusteks!

Bränd Oriko
Nimi C-tüüpi jaotur
Mudel AH-W13-GY-BP
Värv Hall
Sissepääs USB-C
Välju USB 3.1 x1, USB 2.0 x2
Edastamise kiirus Kuni 5 Gbps
Materjal Alumiiniumisulam
Mõõtmed 75,5x15,2x8,5 mm
Omadused
Portide arv 3

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles