Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico USB 2.0 väline helikaart, 10 cm

Orico USB 2.0 väline helikaart, 10 cm
Pole laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1455437
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Multifunktsionaalne väline USB-helikaart

Orico on funktsioonirikas helikaart, mis võimaldab ühendada heliseadmeid nagu kõrvaklapid, mikrofon või kõlarid ning reguleerida helitugevust lihtsalt ja mugavalt. Spetsiaalsed nupud korpusel võimaldavad kiiresti heli või mikrofoni vaigistada. Lubage endale palju paremat helikvaliteeti mitmes seadmes.

Lihtne paigaldus

Seade ei vaja täiendavate draiverite ega spetsiaalse tarkvara installimist. Ühendage lihtsalt seade arvutiga ja nautige heli uues kvaliteedimõõtmes.

Seadme disain

Seadmel on kolm porti, millest üks on 2-in-1 port peakomplekti ja mikrofoni jaoks ning kaks eraldi porti mikrofoni ja kõrvaklappide jaoks. Seadmel asuvad nupud võimaldavad vajadusel mikrofoni või helisid vaigistada. Võite unustada maha kukkunud kõrvaklapid, kui vaatate koos filmi. Nüüd võivad teil igaühel olla eraldi kõrvaklapid. Juhtige oma heli ühest seadmest.

Lai ühilduvus

Orico helikaardi saate hõlpsalt ühendada tahvelarvuti, sülearvuti või arvutiga. See ühildub operatsioonisüsteemidega Windows/Mac/Linux/.

Ainulaadne disain

Orico väline helikaart on hoolikalt disainitud. Mugava vaigistuse ja helitugevuse reguleerimise nupud võimaldavad teil heli ühe käega juhtida. Disaini väiksus võimaldab teil seda kõikjale kaasa võtta.

Tootja Oriko
Mudel SK2-BK-BP
USB liides 2.0
Väljundi liides Mikrofoni väljund, 4PIN peakomplekti väljund, kõrvaklappide väljund
Sagedus 15–25 K Hz
Helitugevus >=80 dB
Kaabli pikkus 10 cm
LED Jah
Funktsioonid Heli vaigistamine, helitugevuse muutmine
OS Windows/MacOS/Linux

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles