Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico SSD 2.5 väline korpus + USB 3.0 Micro B kaabel

Orico SSD 2.5 väline korpus + USB 3.0 Micro B kaabel
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1660113
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kõvaketta korpus Orico 2189U3

Muutke oma kõvaketas kaasaskantavaks salvestusruumiks ja kaitske oma faile kahjustuste eest. Tänu 3.0 liidesele, mis pakub suurt andmeedastuskiirust kuni 5 Gbps, annab selle mitmekülgsus võimaluse luua ühenduse peaaegu iga seadmega. Korpus on loodud toetama 2,5-tollist SSD-d, mis on draivide seas kõige populaarsem standard. Korpusesse mahub 2 TB draiv, mis mahutab kuni 50 tuhat lugu või 1500 filmi.

Lihtne paigaldus

Kõvaketta korpusesse asetamine on triviaalne. Lihtsalt vajutage ja libistage tagumist kaant, asetage draiv sisse, sulgege see ja oletegi valmis! Ühendage oma seadmega ilma draiveriteta ja kasutage oma andmebaasi vabalt, kus iganes soovite. Kasutage ümbrist draivi ohutuks transportimiseks ja võtke see seljakotis või kotis kaasa.

Kiirus ja töökindlus aastateks

Korpus on mõeldud kõvaketta hõlpsaks ja turvaliseks mahutamiseks või vajadusel selle väljavahetamiseks. Sisseehitatud USB 3.0 abil saate faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps, mis on 10 korda kiirem kui USB 2.0. Las teie töö läheb sujuvalt. Korpuse disain võimaldab teil seda nautida aastaid, ilma olemasolevatest trendidest kõrvale kaldumata ja sobib igasse ruumi.

Lai ühilduvus

Universaalne USB-sisend võimaldab ühendada paljude seadmetega ning ühildub Linuxi, Windowsi ja IOS-iga. Loobuge kõigist piirangutest ja töötage endale sobivaima seadmega, kasutades selle võimalusi maksimaalselt.

Ohutus ennekõike

Seade on varustatud mitme turvasüsteemiga, mis kaitsevad erinevate ohtude eest. Nende hulka kuuluvad ülevoolukaitse, ülepingekaitse, ületemperatuuri kaitse, lekkekaitse, lühisekaitse, häiretevastane kaitse. Kasutatud materjalid kaitsevad kukkumiste ja löökide eest.

Läbimõeldud disain

Tänu oma kaasaegsele disainile sobib seade ideaalselt tänapäevaste trendidega veel paljudeks aastateks. See ei võta teie laual palju ruumi ja sobib ideaalselt teie keskkonda, olenemata sellest, kas kasutate seda kodus või kontoris.

Tootja Oriko
Mudel 2189U3-BK-EP
Liides USB 3.0 Micro B
Ühilduvad draivid 2,5" SATA HDD/SSD/7-9,5mm
Toetatud võimsus Kuni 2 TB
Märguanded Sisseehitatud LED
Tarkvara Juhti pole vaja
Andmevahetus Kiirus kuni 5 Gbps
OS Windows/Mac/Linux
Mõõtmed 125 x 80 x 14 mm
Aksessuaarid USB 3.0 Micro B kaabel
Omadused
Maksimaalne ketta maht kuni 2TB
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles