Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico reguleeritav sülearvuti alus (must)

Orico reguleeritav sülearvuti alus (must)
Pole laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1459220
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sülearvuti alus NSN-C1-BK-BP

Nüüd saate nautida suuremat mugavust töötades, Internetis otsides või filme vaadates. Orico sülearvuti alus annab teile mugavuse, millest olete unistanud, ja leevendab seljavalu! 7-astmeline kõrguse reguleerimine võimaldab seda optimaalselt kohandada vastavalt oma vajadustele ning spetsiaalne auk tagab parema soojuse hajumise. Samal ajal on toode kerge ja kaasaskantav, kuid samas vastupidav.

7-astmeline kõrguse reguleerimine

Kohandage alust vastavalt oma vajadustele. Tootel on 7-astmeline kõrguse reguleerimine vahemikus 9,6–16,4 cm Tänu sellele saad edukalt positsioneerida nii, et vaatad sülearvuti ekraanile soovitud nurga alt ning väldid paindumist ja seega võimalikku tagasi valu.

Palju kasutusjuhtumeid

Sülearvuti alus võib paljudel juhtudel abiks olla. Saate seda oma töös edukalt kasutada – tänu sellele paigutate oma sülearvuti nii, et see tagab mugavuse mitmeks kasutustunniks. See võimaldab teil mugavalt vaadata ka filme ja telesarju. Kas sulle meeldib samal ajal trenni teha ja õppevideoid vaadata? Orico kaubamärgi alus aitab teid ka selles!

Loodud teie seadmete jaoks

Kas kasutate tööl sülearvutit? Või vaatate sageli oma tahvelarvutis videoid? Orico kaubamärgi alus tuleb kindlasti kasuks! Toode võib töötada kõige populaarsemate turul saadaolevate seadmetega. See on valmistatud vastupidavast ABS-plastikust, nii et see mahutab hõlpsalt nii tahvelarvuteid kui ka sülearvuteid.

Võrratu stabiilsus

Alus on loodud teie seadmetele võrreldamatu stabiilsuse pakkumiseks. Libisemisvastased padjad alumisel küljel hoiavad ära libisemise laua või laua pinnal. Samuti kinnitavad need koha, kuhu sülearvuti tuleks asetada, kaitstes seda võimalike kukkumiste eest.

Tõhus soojuse hajutamine

Kas kardate, et teie sülearvuti võib üle kuumeneda? Ära ole! Hoolikalt läbimõeldud statiivi disain ja kuumakindla ABS-plasti kasutamine tagavad parema ja tõhusama soojuse hajumise. Nüüd saate muretult töötada, filme vaadata ja isegi kõige kiirema tempoga mänge mängida.

Ta võib olla sinuga peaaegu kõikjal kaasas

Kas lähete puhkusele või ärireisile? Või äkki soovid võtta oma seisukohta tööle? Pole probleemi! Toode on äärmiselt kerge ja kaasaskantav – selle transportimine pole keeruline. Vajadusel saate aluse ka kokku voltida, et võtta veelgi vähem ruumi. Nii mahutad selle lihtsalt kotti, kohvrisse või seljakotti.

Viimistletud väikseima detailini

Orico sülearvutialus avaldab muljet ka oma täiuslikult läbimõeldud disainiga. Selle kaasaegne minimalistlik disain meeldib tõenäoliselt paljudele kasutajatele. Tootel on ka äärmiselt pehme puudutusega tekstuur, mis muudab pinna sõrmejälgede suhtes vastupidavaks, muutes selle puhtana hoidmise lapsemänguks.

Bränd Oriko
Mudel NSN-C1-WH-BP
Värv Must
Materjal ABS
Kõrguse reguleerimine 7-astmeline
Mõõtmed 278x278x21 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles