Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico PFB-A2-SV-BP sülearvuti alus, reguleeritav (hõbedane)

Orico PFB-A2-SV-BP sülearvuti alus, reguleeritav (hõbedane)
Pole laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1459358
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Reguleeritav sülearvuti alus Orico PFB-A2-SV-BP (hõbedane)

Orico PFB-A2-SV-BP sülearvuti alus pakub teile veelgi suuremat mugavust töötamise, filmide vaatamise või õppimise ajal. Toode võimaldab reguleerida kõrgust 15° kuni 45°. See ühildub paljude seadmetega. Vastupidav disain tagab stabiilsuse ja kaitseb teie seadet kahjustuste eest.

Reguleeritavus

Reguleerige alust vastavalt oma vajadustele. PFB-A2 võimaldab 7-positsioonilist kõrguse reguleerimist vahemikus 15° kuni 45°. Leidke telesaateid või mänge vaadates ideaalne vaatenurk. Lisaks pakuvad silikoonkäepidemetega kumerad randmetoed teile sülearvuti kasutamisel võrratut mugavust.

Hoolikalt läbimõeldud disain

M-kujuline disain tagab paigutatud sülearvuti usaldusväärse stabiilsuse. Silikoonist libisemisvastased padjad kaitsevad seadet libisemise ja kriimustuste eest. Lisaks hoiab see ära ülekuumenemise ja tagab parema soojuse hajumise.

Lai ühilduvus

Statiiv ühildub seadmetega, mille ekraani suurus on vahemikus 11-17 tolli. Sinna saab edukalt paigutada oma sülearvuti, nutitelefoni, tahvelarvuti või raamatu. Toode võimaldab mugavalt teha loengutest märkmeid, vaadata filme, lugeda raamatuid või lihtsalt sirvida lehti. võrk – valik on sinu!

Kaasas

  • Märkmiku alus
  • säilituskott
Tootja Oriko
Mudel PFB-A2-SV-BP
Värv Hõbedane
Materjal Metall + silikoon
Mõõtmed 263 x 190 x 15 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles