Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico M.2 SDD korpus, NVME, USB-C 3.1 Gen.2, 10 Gbps (sinine)

  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1456101
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico M.2 SSD ümbris

Kompaktset Orico M.2 SSD-d on lihtne paigaldada ja see on äärmiselt vastupidav. See pakub andmeedastuskiirust kuni 10 Gbps ja toetab kuni 2 TB mahtu. Sellel on ka lai ühilduvus. Kerge ja mugav – see on alati käepärast. Läbipaistvat ümbrist on lihtne kasutada ja see muudab sees oleva draivi tuvastamise palju lihtsamaks.

Veelgi kiirem andmeedastus

Täiustatud JMS583 kiip vastutab seadme usaldusväärse töö eest. Koos USB 3.1 Gen 2, UASP toe ja Trim-protokolliga tagab see välkkiire andmeedastuskiiruse kuni 10 Gbps. Nüüd kulub 1 GB failide edastamiseks vaid 1 sekund! Mõõdetud lugemis- ja kirjutamiskiirusega kuni 992 MB/s ei pea enam igavesti ootama, kuni fotod, dokumendid või videod kopeeritakse.

Lai ühilduvus

Korpus ühildub paljude M.2 NVMe SSD standarditega. Samuti saate selle edukalt ühendada erinevate seadmetega – mitte ainult arvuti või sülearvutiga, vaid ka näiteks nutitelefoniga. Toode töötab enamiku tuntumate tootjate seadmetega nagu Apple, Huawei, Lenovo, ASUS, Razer, Samsung ja Xiaomi jt.

Praktiline ja stiilne

Toode on kujundatud nii, et see oleks nii funktsionaalne kui ka esteetiliselt atraktiivne. Läbipaistev ümbris võimaldab teil sees olevat draivi kiiresti tuvastada ja polükroomne alumiiniumsulam mitte ainult ei kaitse seda kahjustuste eest, vaid näeb ka suurepärane välja. Sisseehitatud LED-indikaator näitab seadme olekut.

Kõvaketta pika eluea eest hoolitsemine

Nautige oma SSD jõudlust pikka aega. Kasutades erinevaid nutikaid tehnoloogiaid, lülitub ümbris pärast 10-minutilist tegevusetust automaatselt unerežiimi. Mida see tähendab? See praktiline lahendus aitab vähendada energiatarbimist ja kõvaketta jõudlust, pikendades seeläbi selle eluiga.

Väike suurus – suured võimalused

Šassii toetab kuni 2 TB SSD-sid. Nii võite olla kindel, et fotode, videote, dokumentide ja muude failide salvestamiseks ei jää ruum tühjaks. Sellised suurepärased tooteomadused on ühendatud selle väiksuse ja kerge kaaluga (39 g). Ümbris on nii kompaktne ja mugav, et saate selle hõlpsalt rahakotti, seljakotti või isegi taskusse pista ja endaga kaasa võtta, kuhu iganes soovite.

Tõhus soojuse hajutamine

Unustage seadmete ülekuumenemisega seotud probleemid. Toode on varustatud kolmekordse soojuseraldussüsteemiga, mis koosneb kahepoolsetest poorsetest vaskvarrastest, õhukesest alumiiniumkorpusest ja silikoonpatjadest. Kõik see tagab kiire ja tõhusa jahutuse ning väldib kõvaketta kahjustamist.

Kaasas 2 erinevat kaablit

Komplekt sisaldab 2 praktilist kaablit – USB-C-st USB-C-le (10 Gbps) ja USB-C-le USB-A-le (5 Gbps). Nende abiga saate korpuse hõlpsalt ühendada enda valitud seadmetega - nii arvuti kui ka nutitelefoniga. Nii saate nautida näiteks kiireid mänge või faile koheselt edastada – teile pole praktiliselt mingeid piiranguid!

Kasti

  • SSD ümbris
  • Kruvikeeraja
  • USB-C-USB-A kaabel
  • USB-C kuni USB-C kaabel
  • Silikoon
  • Kruvid
Bränd Oriko
Mudel TCM2-C3-BL-BP
Värv Sinine
Materjal Läbipaistev arvuti + alumiiniumsulam
Väljundi liides USB 3.1 tüüpi C
Kiip JMS583 (10 Gbps)
Edastamise kiirus Kuni 10 Gbps
Mõõtmed 108x34x11,5 mm
Kaal 39 g
Toetatud võimsus Kuni 2 TB
Toetatud süsteemid Windows, Mac OS, Linux
SSD toetatud M.2, NVMe, M-klahv, 22x30/22x42/22x60/22x80
Omadused
Maksimaalne ketta maht kuni 2TB
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles