Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico M.2 SDD korpus, NVME, USB-C 3.1 Gen.2, 10 Gbps (must)

  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1456031
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

SSD ümbris Orico M2PV-C3-BK-EP

Kas otsite väikeseid, kuid funktsionaalseid tööriistu, mis muudavad teie töö palju lihtsamaks? Orico SSD ümbris vastab kindlasti teie vajadustele. See toetab andmeedastuskiirust kuni 10 Gbps ja võimsust kuni 2 TB, mis annab teile praktiliselt piiramatud võimalused. See on valmistatud vastupidavatest materjalidest ja sellel on suurepärane soojuse hajutamine. Kerge ja kompaktne, saate seda alati endaga kaasas kanda.

Kopeerige failid kiiresti

Toode on varustatud täiustatud Realtek 9210 kiibistiku ja USB3.1 Type C universaalse väljundpordiga Mida see praktikas tähendab? Korpus võimaldab faile edastada kiirusega 10Gbps! Te ei pea enam lõputult ootama oma fotode, videote või dokumentide edastamist – Oricoga kulub selleks vaid mõni minut.

Salvestage palju fotosid, videoid või laule

Korpus toetab SSD-sid, mille maksimaalne maht on kuni 2 TB. Nii saate edukalt salvestada kõike, mida vajate. Olgu tegemist 4K-filmide, Hi-Fi-muusika või üle 200 000 kvaliteetse fotoga, miski ei takista teil oma kõige olulisemad failid käeulatuses!

Kasutage ära kulutõhusaid lahendusi

Orico tagab kasutusmugavuse ja ohutuse. Sa ei pea muretsema tarbetu energiatarbimise pärast – pärast 10-minutilist passiivsust lülitub ümbris automaatselt puhkerežiimi. Nii et see ei tööta, kui pole vaja – äärmiselt praktiline ja ökonoomne lahendus.

See teenib teid kaua ja usaldusväärselt

Korpus üllatab teid oma vastupidavusega. See on valmistatud kahjustustekindlast ABS-plastikust ja selle ülaosa on kaetud alumiiniumisulamist plaadiga. Toote pind on kujundatud nii, et oleks välistatud seadmete ülekuumenemine. See mitte ainult ei muuda korpust äärmiselt vastupidavaks, vaid tagab ka suurepärase soojuse hajumise, pakkudes teie SSD-le vajalikku kaitset.

Ühildub teie draiviga

Kas kardate riistvara ühilduvusprobleeme? Ära ole! Korpus toetab M.2 NVMe SSD-sid suurustes 2230, 2242, 2260 ja 2280. Toote mitmekülgsus võimaldab seda kasutada peaaegu kõigil, muutes seeläbi enda jaoks lihtsamaks mitte ainult töötamise, vaid ka mängimise!

See võib alati käepärast olla

Kasutage oma SSD-d ja sellele salvestatud faile kõikjal, kus soovite. Korpus on uskumatult kerge ja selle mõõtmed on vaid 108 x 29,5 x 13,5 mm. Nii et teil on see alati käepärast – see mahub hõlpsasti kotti või seljakotti.

Kasti

  • SSD ümbris
  • 0,15 m pikkune USB-C–USB-C kaabel
  • 0,15 m pikkune USB-C–USB-A kaabel
Bränd Oriko
Nimi M.2 NVMe SSD korpus
Mudel M2PV-S3-BK-EP
Värv Must
Mõõtmed 108x29,5x13,5 mm
Andmekaabel USB-C - USB-A, 0,15 m; USB-C – USB-C, 0,15 m
Toetatud süsteemid Windows, Mac OS, Linux
Materjal Alumiiniumisulam + ABS
Kiibistik Realtek RTL9210
Välju USB 3.1 GEN2 tüüp C
Edastamise kiirus Kuni 10 Gbps
Max mahutavus 2 TB
Omadused
Maksimaalne ketta maht kuni 2TB
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles