Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico kõvaketta ja GSM-tarvikute ümbris (hall)

Orico kõvaketta ja GSM-tarvikute ümbris (hall)
Pole laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1533349
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico ümbris GSM-kõvaketaste ja -tarvikute jaoks

Kas olete mures oma kõvaketta ja valitud tarvikute mugava ja turvalise hoiustamise pärast? Orico kaubamärgiga ümbris saab olema tõeline hitt! Avar ja vastupidav, samuti pritsme- ja löögikindel. Sees olev võrk muudab asjade korraldamise lihtsaks ning kvaliteetne tõmblukk avaldab muljet oma töökindlusega. Vajadusel saab ka korpust puhastada.

Hämmastavalt ruumikas

Korpuse kompaktne suurus on ühendatud selle hämmastava mahutavusega. Peale kõvaketta saad hõlpsasti ära mahutada ka näiteks kaablid, mälukaardid, USB-draivid ja isegi digikaamera, toiteploki või nutitelefoni. Nüüd saad mugavalt tööle, puhkusele või tööreisile kaasa võtta kõik vajalikud tarvikud!

Usaldusväärne kaitse teie seadmetele

Te ei pea enam muretsema selle pärast, et kõvaketas ja tarvikud saavad transportimise ajal kahjustada saanud. Toode on valmistatud kvaliteetsest EVA materjalist, mis on veekindel, vastupidav ja deformatsioonikindel. Isegi juhuslikud pritsmed pole probleemiks! Korpuse sees on spetsiaalne vaht, mis kaitseb seadmeid veelgi löökide ja põrutuste eest.

Lihtne korras hoida

Kohver on varustatud praktilise elastse võrguga, mis muudab ruumi korraldamise ja korra hoidmise lihtsamaks. Näiteks võid selle taha paigutada juhtmeid, mälukaarte ja muid pisitarvikuid – nii tagad nende stabiilsuse, kaitsed väljakukkumise eest ega lähe sassi!

Kvaliteetne tõmblukk.

Mis veel teeb korpuse kasutamise nii lihtsaks ja mugavaks? Kvaliteetne tõmblukk sujuvaks avamiseks ja sulgemiseks! See ei jää kinni ega avane iseenesest. Nii et te ei pea muretsema, et väikesed tarvikud võivad transportimise ajal välja kukkuda ja kaduma minna.

Tootja Oriko
Mudel PHD-25-GY-BP
Ühilduvus Kõvakettad SSD/HDD 2,5″
Värv Hall
Materjal Eve
Mõõtmed 135 x 90 x 19 mm
Sertifikaadid CE, FCC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles