Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico kaablihoidiku korraldaja (must)

  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1456386
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaablihoidja Orico CBSX-BK

Jäta hüvasti töölaua segadusega. Orico kaubamärgi kaablihoidik võimaldab teil oma kaableid mugavalt korraldada ja aitab teil korras hoida. See on valmistatud suurepärase kvaliteediga pehmest silikoonist ja tänu 3M isekleepuvale kinnitusele saab seda ka kindlalt seinale kinnitada.

Hoidke oma töölaud korras

Hoidikul on X-kujulised lahtrid, mis võimaldavad korraga korraldada 2 kaablit. Nüüd saate need lihtsalt soovitud pikkusega kinnitada ja vältida segadust. Orico korraldajaga saate mugavalt hoiustada ka oma võtmeid või muid pisiasju.

Kinnitage see seina külge

Mis veel teeb Orico kaubamärgihoidja sobivaks mitmesugusteks rakendusteks? Toode on varustatud 3M kahepoolse isekleepuva teibiga, mis võimaldab seda näiteks kindlalt seinale kinnitada. Tänu sellele saab korraldaja toimida näiteks kottide riidepuuna.

Suur jõudlus

See praktiline pliiats teenib teid pikka aega. See on valmistatud kvaliteetsest pehmest silikoonist, mis pole mitte ainult vastupidav ja kahjustustekindel, vaid ka katsudes äärmiselt meeldiv. Tänu suurepärasele töötlusele tagab korraldaja teie kaablitele stabiilse ja usaldusväärse kinnituse.

Bränd Oriko
Mudel CBSX-BC
Materjal Silikoon
Värv Must
Kaal 6g
Mõõtmed 23x23x10 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles