Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico HM35C3-EU-BK-BP HDD 3.5 välise draivi korpus (must)

Orico HM35C3-EU-BK-BP HDD 3.5 välise draivi korpus (must)
Pole laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1459534
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico HM35C3-EU-BK-BP väline korpus 3,5-tollise kõvaketta jaoks (must)

Hankige oma andmete jaoks täiendavat salvestusruumi. Orico väline korpus toetab kuni 18 TB mahtu ja töötab 2,5/3,5"/SATA HDD-dega. Lisaks pakub see 6Gbps andmeedastuskiirust ja tänu spetsiaalsetele turvafunktsioonidele võite olla kindlad, et see on ohutu. Lisaks võimaldab ühilduvus Androidi, Windowsi, macOS-i ja Linuxiga ühendada korpuse erinevate seadmetega.

Kiire failiedastus

Orico HM35C3-EU-BK-BP välise draivi ümbris toetab USB 3.1 maksimaalse kiirusega 550 MB/s. Lisaks toetab see UASP-protokolle ja TRIM-funktsiooni ning sisseehitatud kiip vastutab kiire ja stabiilse edastuskiiruse eest kuni 6Gbps.

Kasutusohutus

Toode on varustatud mitme turvafunktsiooniga, nii et võite olla kindel, et teie seade on täiesti ohutu. HM35C3 kaitseb liigvoolu, lekke, lühise ja lühise eest. Lisaks pakub see kaitset põrutuste ja kukkumiste eest.

Ühilduv

Ärge muretsege ühilduvusprobleemide pärast. Väline draivi korpus töötab Androidi, Windowsi, macOS-i ja Linuxiga. Selle tulemusel ühendate selle edukalt selliste seadmetega nagu arvuti, teler, projektor, ruuter või PS5 mängukonsool. Lisaks ühildub see nutitelefonidega, mis toetavad OTG-funktsiooni.

Läbimõeldud disain

Seadme valmistamisel kasutati alumiiniumisulamit, mis tagab vastupidavuse. Lisaks on vastupidav nailonist punutud kaabel kahjustuste suhtes vastupidav. Lisaks lülitub ümbris pärast 10-minutilist mittekasutamist automaatselt välja, mis vähendab energiatarbimist ja pikendab toote kasutusiga. Samuti saate jälgida seadme tööd – selle olekust annab teada valgusindikaator.

Kaasas

  • välise draivi korpus
  • USB-A–USB-C kaabel
  • toiteadapter 12V/2A
  • kasutusjuhend
Tootja Oriko
Mudel HM35C3-EU-BK-BP
Värv must
Materjal Alumiiniumisulam
Ühilduvus 2,5/3,5 tolli / SATA HDD
Toetatud süsteemid Android, Windows, MacOS, Linux
Mahutavus 18 TB
Väljundport USB-C
Edastamise kiirus 6 Gbps
Pinge 12 V/2 A
Kaabli pikkus 1 m
Mõõtmed 192 x 114 x 34 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles