Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico HDD/SSD 3.5/2.5 USB-B 3.0 dokkimisjaam

Orico HDD/SSD 3.5/2.5 USB-B 3.0 dokkimisjaam
Pole laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1456204
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico dokkimisjaam 2,5/3,5" SSD/HDD kõvakettale

Laiendage oma arvuti võimalusi ja hankige failidele rohkem ruumi. Orico dokkimisjaam ühildub 2,5/3,5-tolliste SSD- ja HDD-kõvaketastega. Samuti tagab see stabiilse jõudluse, tõhusa soojuse hajumise ja ohutu kasutamise. Seda on ka lihtne paigaldada ja see sobib paljude erinevate rakendustega.

Lai ühilduvus – lihtne paigaldus

Pole vaja muretseda riistvara ühilduvusprobleemide pärast. Orico dokkimisjaam toetab enamikku SATA-liidesega 2,5/3,5-tollisi SSD- ja HDD-kõvakettaid. Seadme paigaldamine on lihtne ja kiire. Sa ei pea isegi tööriistade järele sirutama! Lisaks säästab Plug & Play süsteem teie raha. Probleem on draiverite seadistamise või installimisega – lihtsalt ühenda jaam vastavasse porti!

Paljud kasutusalad

Dokkimisjaama saab kasutada mitmel otstarbel. Näiteks saate taastada andmeid katkisest arvutist või taaskasutada vana kõvaketast. Mitme failisuuruse toega on teil palju ruumi oma fotode, dokumentide, HD-videote ja isegi mängude jaoks. Dokkimisjaam võib olla asendamatu töövahend näiteks fotograafidele või disaineritele.

Usaldusväärne jõudlus

Sisseehitatud kiip vastutab dokkimisjaama kiire, stabiilse ja usaldusväärse töö eest. Seade on kaitstud muuhulgas lühise, liigvoolu ja ülepinge eest. Selle tõhus soojust hajutav disain kaitseb seda ka ülekuumenemise eest. Sellel on ka täiustatud toiteallikas, mis tagab stabiilseks ja tõhusaks tööks piisavalt võimsust.

Mugav

Teie jaoks ette valmistatud mugavused ei lõpe sellega! Jaam on äärmiselt lihtne ja hõlpsasti kasutatav. Selle sisse- või väljalülitamiseks vajutage lihtsalt väikest nuppu. Sinine märgutuli annab teile teavet selle oleku kohta. Seadme silikoonist libisemiskindlad jalad tagavad selle stabiilse asendi valitud pinnal. Näiteks kui paned selle lauale, siis see ei liigu!

Bränd Oriko
Mudel 6218US3-EU-BK-BP
Materjal ABS
Väljundi liides USB 3.0 tüüp B
Ühilduvus 2,5/3,5" SSD ja HDD
Kaabli pikkus 1 m
Toiteallikas 12V 2A
Toetatud süsteemid Windows, Mac OS, Linux
Mõõtmed 142x74,5x57,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles