Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico HDD/SSD 3.5 / 2.5 SATA III dokkimisjaam

Orico HDD/SSD 3.5 / 2.5 SATA III dokkimisjaam
Pole laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1456094
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico 2,5/3,5" HDD/SSD dokkimisjaam

See Orico universaaldokk ühildub enamiku 2,5/3,5-tolliste kõvaketaste ja SSD-dega. USB 3.0 liides pakub andmeedastuskiirust kuni 5 Gbps. Toodet on lihtne kasutada ja paigaldada. See töötab suurepäraselt enamiku arvutite ja operatsioonisüsteemidega. Samuti on see äärmiselt tõhus, vastupidav ja kahjustustekindel.

Kiire andmeedastus

Orico dokkimisjaam lihtsustab oluliselt failide edastamist kõvaketta ja arvuti vahel. Orico USB 3.0 liides toetab andmeedastuskiirust kuni 5 Gbps ja on tagasiühilduv USB 2.0 ja 1.1-ga. Tema abiga saadate kõik vajalikud fotod, videod või dokumendid võimalikult lühikese ajaga.

Lai ühilduvus ja lihtne paigaldus

Kõvaketta paigaldamine dokkimisjaama on väga kiire ja lihtne. Täiendavaid tööriistu pole vaja. Samuti ei pea te muretsema ühilduvusprobleemide pärast. Toode toetab suurepäraselt nii SSD-d kui ka HDD-d 2,5" ja 3,5". See töötab Windowsi, Linuxi või Maci arvutite ja sülearvutitega. Lisaks saate tänu Plug&Play süsteemile vältida täiendavate draiverite installimise vajadust.

Läbimõeldud disain

Lihtne minimalistlik disain muudab selle seadme ideaalseks lisandiks igale lauale. Tänu oma kompaktsele suurusele ei võta see liiga palju ruumi. Orico dokkimisjaam on valmistatud vastupidavatest materjalidest ja sellel on suurepärane soojuse hajutamine. Sisseehitatud LED näitab selle olekut.

Bränd Oriko
Mudel 6619US3-V1-EU-BK-BP
Ühilduvus 2,5" ja 3,5" HDD/SSD
Väljundi liides USB 3.0
Toiteallikas Toiteadapter 12V 2A
Kõvaketta liides SATA I, II, III
Andmekaabel 1 m, USB 3.0
Juht Juhti pole vaja
Toetatud süsteemid Windows 10/8/7/Vista/XP, Mac OS 9.1 või uuem
Mõõtmed 132x72x65 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles