Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico HDD 2.5 väline korpus + USB-C 3.1 Gen2 kaabel

  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1455236
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico 2,5" välise kõvaketta korpus

Muutke oma vana kõvaketas kasulikuks failide salvestamise tööriistaks. Orico läbipaistev väliskest toetab kuni 4TB mahtu ja andmeedastuskiirust kuni 10Gbps. Lihtne paigaldada ja vastupidav, sobib paljudele rakendustele. Toode ühildub enamiku SATA-pordiga 2,5-tolliste kõvaketaste või SSD-dega. Komplektis on ka USB-C–USB-C kaabel.

Veelgi kiirem andmeedastus

USB 3.1 kuni SATA 3.0 ühendus ja täiustatud kiip pakuvad failiedastuskiirust kuni 10 Gbps. Nii saate kiiresti kopeerida kõik vajalikud dokumendid. Andmete kirjutamise ja lugemise kiire kiirus võimaldab mitte ainult mugavalt teha andmetest varukoopiaid, vaid ka näiteks vaadata HD-formaadis filme või mängida mänge.

Mugav kasutada ja vastupidav

Toode on valmistatud vastupidavast PC-plastikust, muutes selle põrutus- ja kriimustuskindlaks, vastupidavaks ja väga vähe kulumiskindlaks. Korpuse lisaeelis on selle läbipaistvus, tänu millele on lihtne kontrollida, milline kõvaketas sees on, ja leida vajalikke faile. Enam ei pea kõike kirjeldama – lihtsalt vaata!

Energiasäästu

Šassii disain sisaldab intelligentseid funktsioone, mis aitavad teil saavutada veelgi suuremat jõudlust ja töökindlust. Pärast 10-minutilist tegevusetust lülitub seade automaatselt puhkerežiimi, mis mitte ainult ei vähenda energiatarbimist, vaid tagab ka teie kasutusohutuse.

Rohkem salvestusruumi

Te ei pea enam muretsema, et failide salvestamiseks ruum otsa saab. Orico ümbris toetab kuni 4 TB kõvakettaid. See tähendab, et saate ilma probleemideta salvestada mitmesuguseid fotosid, muusikat, filme, dokumente ja isegi programme. Teie võimalused on peaaegu piiramatud!

Installite selle ilma tööriistadeta

Korpuse paigaldamine on väga lihtne ja kiire. Te ei pea isegi lisatööriistu kasutama – lihtsalt libistage spetsiaalselt disainitud kaant. Tootel on ka laialdane ühilduvus. Sellega saab hõlpsasti installida igasuguseid SATA-pordiga 2,5-tollisi kõvakettaid.

Kaasas kasulik kaabel

Komplekti kuulub ka praktiline USB-C–USB-C kaabel, mis muudab teie töö veelgi lihtsamaks. Omab kõrge puhtusastmega vasest südamikku, tagab kiire andmeedastuse ja usaldusväärse toiteallika. Sellega saate kopeerida kõik vajalikud failid vaid mõne minutiga!

Bränd Oriko
Mudel 2139C3-G2-CR-BP
Ühilduvus 2,5-tollised SATA-kõvakettad (kuni 9,5 mm)
Välju USB 3.1, põlvkond 2, USB-C
Toetatud võimsus Kuni 4 TB
Toetatud süsteemid Windows 2000/XP/7/8/10, Linux, Mac OS 9.1 või uuem
Omadused
Maksimaalne ketta maht kuni 4TB
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles