Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico HDD 2.5 USB 3.0 välise draivi korpus

Orico HDD 2.5 USB 3.0 välise draivi korpus
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1461878
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico HDD 2,5-tolline USB 3.0 välise draivi korpus

Orico välise draivi korpuses on ühendatud vastupidav disain ja kasutusmugavus. Kvaliteetsest arvutimaterjalist valmistatud see pakub põrutuskaitset ja sujuvat andmete lugemist. Lihtne paigaldamine, stabiilne USB3.0-B liides ja tõhus kontroller tagavad aja kokkuhoiu ja mugava töö. Lai ühilduvus 2,5-tolliste HDD-dega ja võimalus ühendada erinevate seadmetega teevad Orico korpusest ideaalse lahenduse neile, kes hindavad mugavust ja töökindlust.

Oriko/2139U3-V1-CR-EP/1

Läbimõeldud disain

Orico väline draiv on hoolikalt välja töötatud, et ühendada kvaliteetsed materjalid ja funktsionaalsus. Kvaliteetsest PC-materjalist valmistatud ümbris on hea painduvuse ja suurema läbipaistvusega, mis mitte ainult ei taga paremat põrutuskaitset, vaid muudab selle ka vastupidavamaks. Sisemine täppisühendus on veel üks selle disaini eelis: suletud tootmine ja suletud ühendus tagavad sujuva, takistusteta andmete lugemise ja draivile salvestatud andmete parema kaitse.

Oriko/2139U3-V1-CR-EP/2

Kasutusmugavus

Orico draivi väliskorpus on loodud lihtsaks ja hõlpsasti kasutatavaks. Ajam on kokku pandud ilma tööriistu kasutamata, mis teeb protsessi lihtsaks ja kiireks. Korpus on varustatud stabiilse USB3.0-B liidesega, mis tagab kiire ja töökindla ühenduse arvuti või muu seadmega. Võimas kontroller tagab sujuva töö ja andmeedastuse, mille tulemuseks on aja kokkuhoid ja mugav töö.

Oriko/2139U3-V1-CR-EP/3

Lai ühilduvus

Korpus ühildub 2,5-tolliste kõvaketastega, seega saab seda kasutada paljude kõvaketastega. Lisaks saate selle lihtsalt teleriga ühendada, et vaadata HD-filme või telesarju. Saate selle ühendada ka PS 4 konsooliga, et mänge vabalt mängida, või Mi ruuteriga 3, et filme alla laadida. Kõigi nende funktsioonidega tagab Orico välikohver esmaklassilise mugavuse.

Oriko/2139U3-V1-CR-EP/4
Direktor Oriko
Mudel 2139U3-V1-TSR-EP
Mõõtmed 125×79×13 mm
Materjal PC
Ühilduvus 2,5" kõvaketas
Mahutavus 6 TB
Väljundport USB 3.0
Omadused
Maksimaalne ketta maht kuni 4TB
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles