Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico Flat Ethernet võrgukaabel, RJ45, Cat.6, 5m (must)

Orico Flat Ethernet võrgukaabel, RJ45, Cat.6, 5m (must)
Pole laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1459372
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico Etherneti lame võrgukaabel, RJ45, Cat.6, 5 m (must)

Orico võrgukaabel tagab kiire ja mugava internetiühenduse. See tagab signaaliedastuse kiirusega 1000 Mbps ning tänu oma tugevale disainile on toode kahjustuste suhtes vastupidav ning tagab häireteta kvaliteetse side kuni 100m kaugusel. Veelgi enam, see võimaldab teil vaadata 1080P videoid ilma puhverdamata ja mängida mänge ilma viivituseta, et saada veelgi kaasahaaravam kogemus.

Kiire signaaliedastus

PUG-C6B-50-BK-EP tagab signaali edastamise kiirusega 1000 Mbit/s ja juurdepääsu fiiberoptilisele võrgule. See töötab ka tõhusamalt kui CAT 5 kaabel.Lisaks ei sega 32 AWG alumiiniumi ja vase kasutamine signaali ning tagab oksüdatsioonikindluse, vastupidavuse ja signaali ulatuse kuni 100m.

Rohkem keelekümblust

Nautige täiuslikku video ja heli sünkroonimist PUG-C6B-50-BK-EP-ga. Orico toode võimaldab vaadata videoid 1080P kvaliteediga ilma puhverdamata ja mängida oma lemmikmänge ilma viivituse pärast muretsemata. Nüüd saate õigel ajal vaenlase rünnakutest kõrvale hiilida ja eelise saada!

Tugev disain

Orico kaabel on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nii et see kestab kaua. Selle paksus ei ületa 1,47 mm, seega saab selle edukalt asetada vaiba, ukse vms alla. Nutikas kaabli disain hoiab ära häired ja parandab signaali kvaliteeti. Veelgi enam, kullatud pistikud tagavad stabiilse ühenduse ning tänu PVC kestale on see vastupidav veele, päikesevalgusele, madalatele temperatuuridele ja venimisele.

Tootja Oriko
Mudel PUG-S6B-50-BK-EP
Värv must
Pikkus 5 m
Tüüp tasane
Materjal alumiinium, vask 32AWG, PVC
Ribalaius 1000 Mbit/s
Signaali ulatus 100 m
Tüüp RJ45 kuni RJ45
Omadused
Pikkus 5 m
Ühenduse tüüp RJ45
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles