Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Orico CD2D-AC2-BK-EP TF/SD-mälukaardilugeja, USB + USB-C (must)

Orico CD2D-AC2-BK-EP TF/SD-mälukaardilugeja, USB + USB-C (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1459363
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mälukaardilugeja Orico CD2D-AC2-BK-EP TF/SD, USB + USB-C (must).

Hallake oma faile mugavalt. Orico mälukaardilugeja toetab erinevat tüüpi SD- ja TF-kaarte. See on varustatud USB- ja USB-C-pistikutega ning pakub andmeedastuskiirust kuni 480 Mbps. Selle toetatav maht ulatub kuni 2 TB ja sellel on laialdane ühilduvus. Lisaks on selle väikese ja vastupidava disaini tõttu lihtne seda alati endaga kaasas kanda.

Kiire andmeedastus

Luger on varustatud USB ja USB-C liidestega. See tagab ülikiire andmeedastuskiiruse kuni 480 Mbps. See tähendab, et edastate kõik vajalikud failid vaid mõne sekundiga. Lisaks toetab seade maksimaalselt 2T mahutavusega mälukaarte.

Lai ühilduvus

Unustage ühilduvusprobleemid. Mälukaardilugeja ühildub erinevate SD ja TC kaartidega. See töötab suurepäraselt paljude seadmetega, nagu nutitelefonid, tahvelarvutid, laua- või sülearvutid. Samuti toetab see Windowsi, Linuxi ja Maci süsteeme. Peaaegu miski ei seisa teie teel!

Praktiline lahendus

Failide edastamine pole kunagi olnud lihtsam. Nüüd saate mugavalt fotosid või videoid mälukaardilt otse telefoni üle kanda – veenduge, et teie seade toetab OTG-d. Te ei vaja isegi Interneti-ühendust!

Tugev disain

Selle väiksus ja erakordselt kerge kaal tähendavad, et teil on lugeja alati kaasas – see kaalub vaid 12 g. Saate selle hõlpsalt rahakotti, seljakotti või isegi taskusse libistada. Ja selle disain on uskumatult vastupidav – seade vastab USB-IF standarditele.

Tootja Oriko
Mudel CD2D-AC2
Värv Must ja hõbedane
Kaal 12 g
Materjal ABS + alumiiniumisulam
Mõõtmed 64 x 19 x 11 mm
Sissepääs USB-A 2.0, USB-C 2.0
Edastamise kiirus 480 Mbit/s
Toetatud võimsus 2 TB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles