Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ORICO-CBS5-GY kaablikorder (hall)

ORICO-CBS5-GY kaablikorder (hall)
Laos
  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1610537
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ORICO-CBS5-GY kaablikorder (hall)

Teie laual olev segadus on nüüdseks minevik. Isekleepuv Orico kaablikorraldaja võimaldab teil optimeerida mis tahes ruumi, võimaldades mugavalt korraldada kuni 5 kaablit, pakkudes neile stabiilset tuge. See on valmistatud keskkonnasõbralikust silikoonist ja on äärmiselt vastupidav. Selleks, et lõpuks korra eest hoolitseda, kulub väga vähe!

02Orico/ORICO-CBS5-GY/3

Täiuslik kaablikorraldus

Te ei pea enam muretsema, et teie kaablid sassi lähevad või nende otsa komistavad. Orico korraldajaga saate hõlpsalt paigutada kuni 5 kaablit täpselt nii, nagu soovite, ja vältida segadust. Piisab ühest väikesest tootest, et saavutada organiseeritud töölaud, mida olete alati soovinud!

02Orico/ORICO-CBS5-GY/1

Palju võimalusi

Orico korraldaja on loodud selleks, et aidata teil korraldada erinevat tüüpi kaableid. Selle sektsiooni laius on 5 mm, mis muudab selle ideaalseks muu hulgas kõrvaklappide, hiirekaablite, andmekaablite, helikaablite või Etherneti kaablite jaoks.

02Orico/ORICO-CBS5-GY/2

Isekleepuv

Nüüd saate korraldaja kindlalt valitud tasasele pinnale kinnitada. Orico tootega on kaasas kahepoolne 3M kleeplint, mis võimaldab kleepida selle seintele, töölaudadele või laudadele. Vajadusel saab ka korraldaja eemaldada ilma pinna kahjustamiseta.

02Orico/ORICO-CBS5-GY/6

Suurepärane lisand teie töölauale

Hoidja on valmistatud vastupidavast, kuid painduvast silikoonist, muutes selle kulumis- ja erinevat tüüpi kahjustuste suhtes vastupidavaks. Samuti pakub see teie kaablitele usaldusväärset ja stabiilset tuge. Vaatamata oma funktsionaalsusele on see üsna väike, vaid 96 mm pikk, nii et see ei võta teie laual palju ruumi.

02Orico/ORICO-CBS5-GY/4

Bränd Orico
Mudel CBS5-GY
Materjal Silikoon
Värv Hall
Ühilduva kaabli läbimõõt Alla 5 mm
Mõõtmed 96 x 20 x 12 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles