Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Optoma E9PV7JL01EZ1 andmeprojektor Standardne valgusprojektor 3000 ANSI luumenit DLP 2160p (3840x2160) 3D valge

  • 2,859.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 953.33 €
Kaubamärgid Optoma
Kauba ID: 1773987
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kompaktne suure heledusega laserprojektor
ZX300 on kompaktne XGA DuraCore IP6X laserprojektor. Mõeldud hooldusvabaks pidevaks tööks, seda saab paigaldada praktiliselt igas suunas. Selle väike ja kerge jalajälg koos 360-kraadise ja portreeprojektsiooniga võimaldavad hõlpsat paigaldamist.

Sellel paljude funktsioonidega projektoril on sisseehitatud kõlar ja selle lasertehnoloogia pakub kuni 30 000 tundi hooldusvaba laservalgusallikat.

ZX300 on mõeldud keskmise suurusega näitusepaikade, ürituste, messide või koosolekuruumide jaoks. See säilitab suurepärase pildikvaliteedi, kuna heledus ja värviküllastus säilivad kauem kui lambipõhiste süsteemidega.

Hele XGA DuraCore laserprojektor
3500 luumenit ja IP6X sertifikaat

Lihtne paigaldus
360-kraadine ja portreeprojektsioon

Funktsioonid pakitud
Kompaktne ja kerge ning sisseehitatud kõlar

DuraCore lasertehnoloogia
30 000 tundi hooldusvaba laservalgusallikas

DuraCore
Tööstusharu juhtiv eluiga saavutatakse Optoma DuraCore tehnoloogia abil. Täiustatud laserdioodiga jahutustehnikate ja uuendusliku tolmukindla disaini rakendamine.

IP6X Õhukindel optiline mootor
Sõltumatult testitud ja sertifitseeritud vastavalt IEC standardile 60529 IP6X tolmukindluse reitinguga. Silmapaistev tolmukindlus koos erakordse heledusega tagab tööstusharu juhtiva vastupidavuse; ülimalt oluline ööpäevaringseks hooldusvabaks tööks keerulistes keskkondades.

Suurepärane kontrast
Suure kontrastsusega projektoriga lisage oma pildile sügavust. Võrreldes konkureeriva tehnoloogiaga pakuvad Optoma DLP projektorid teile heledamat valget ja ülirikast musta värvi, pildid muutuvad elavaks ning tekst tundub terav ja selge – ideaalne äri- ja haridusrakenduste jaoks.

Hämmastav värv
Optoma projektorid pakuvad usaldusväärset värvijõudlust, mis sobib iga sisu ja keskkonna jaoks. Alates täpsetest sRGB värvidest elutruu piltide saamiseks kuni elavate esitlusteni. Meil on teie vajadustele vastav kuvarežiim. Ideaalne mitmesuguste graafiliste ja videoesitluste jaoks.

Portree projektsioon
Ideaalne digitaalsete märgistusrakenduste jaoks, saate portreepildi projitseerimiseks projektorit 90 kraadi pöörata.

360 projektsioon*
Pilte saab projitseerida 360° ulatuses* piki projektori horisontaaltelge.

*Lisateavet leiate kasutusjuhendist

Täielik 3D
Optoma projektorid suudavad kuvada tõelist 3D-sisu peaaegu igast 3D-allikast, sealhulgas 3D-ühilduvad graafikakaardid, 3D-levi ja uusima põlvkonna 3D-meediumiserverid.

Integreeritud kõlar
Võimas sisseehitatud kõlar pakub erakordset helikvaliteeti ja lihtsat seadistamist, ilma et oleks vaja kulukaid väliseid kõlareid.

USB-toide
Kasutage USB-A-porti HDMI-dongli (nt Google Chromecast) toiteks.

AV vaigistus
Hoidke oma esitlust AV vaigistusega kontrolli all. Suunake vaatajaskonna tähelepanu ekraanilt eemale, tühjendades pildi, kui seda pole vaja.

Automaatne väljalülitus
Võib juhtuda, et projektor jäetakse tööle, kui seda ei kasutata. Energia säästmiseks lülitab funktsioon "automaatne väljalülitus" projektori pärast määratud aja möödumist automaatselt välja, kui seda ei kasutata

Kiire CV
See funktsioon võimaldab projektori koheselt uuesti sisse lülitada, kui see kogemata välja lülitatakse.

Otsene toide sisse
Projektor käivitub koheselt, kui seadmele toide antakse. See välistab vajaduse projektorit kaugjuhtimispuldi või klahvistiku abil käsitsi sisse lülitada, mis sobib ideaalselt kasutamiseks ruumides, kus on pealüliti.

Otsene toite väljalülitamine
Lülitage projektor kohe või otse vooluvõrgust välja. See tähendab, et enne väljalülitamist ei pea te ootama, kuni projektor maha jahtub.

24/7 töötamine
Optoma projektorid on loodud töötama 24 tundi ööpäevas standardses asendis. Ideaalne rakenduste jaoks, kus on vaja pikemat kasutusperioodi. Vastavalt 24 tunni nõuetele ja tingimustele.

24/7 Töötamine – kehtib lampide standardgarantii. Projektori garantii põhineb tavapärastel töötundidel. Optimaalse jõudluse tagamiseks soovitab Optoma teie projektori iga 24 tunni järel 30 minutiks välja lülitada või ooterežiimi panna, et pikendada teie lambi eluiga.Optoma E9PV7JL01EZ1. Projektori heledus: 3000 ANSI luumenit, Projektsioonitehnoloogia: DLP, Projektori loomulik eraldusvõime: 2160p (3840x2160). Valgusallika tüüp: Laser, Valgusallika kasutusiga: 30000 h. Fookuskauguse vahemik: 12,81 - 16,74 mm, Suumi tüüp: Käsitsi, Suumisuhe: 1,3:1. Analoogsignaali vormingu süsteem: NTSC J, NTSC M, PAL B, PAL D, PAL G, PAL H, PAL I, PAL M, PAL N, SECAM B, SECAM D, SECAM G, SECAM..., Toetatud graafika eraldusvõimed: 640 x 480 (VGA), 800 x 600 (SVGA), 1024 x 768 (XGA), 1280 x 1024 (SXGA), 1280 x 768 (WXGA), 1600 x... Jadaliidese tüüp: RS-232, HDMI pistiku tüüp: täissuuruses

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles