Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ONIKUMA X26 mänguri kõrvaklapid Roosad

  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1463227
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ONIKUMA X26 kõrvaklapid (roosad)

Kui hindad kvaliteeti ja stiilset disaini, on ONIKUMA X26 kõrvaklapid Sulle ideaalne valik. Suvevati roosa koos sädeleva peapaela, tootja logo ja küljeelementidega mõlemal kõrvaklapil – X26 täiustab teie mängukogemust. Saa juba täna stiilseks mängutüdrukuks! Mikrofoni ja ruumilise stereoheliga varustatud ONIKUMA X26 kõrvaklapid võimaldavad teil mängumaailma rohkem sukelduda ja osaleda sujuvates võrgumeeskonna vestlustes.

Teie mugavuse eest hoolitsemine

ONIKUMA X26 kõrvaklapid on loodud pakkuma teile mugavust isegi pika kasutusaja jooksul. Nende avarad ja mugavad kõrvapadjad on kaetud pehme puudutusega materjaliga, mis vähendab ärrituse ja ebamugavustunde riski. Mõlema kõrvaklapi ökonahast padjad on ideaalse kujuga ja kergesti puhastatavad. Reguleeritav peavõru võimaldab kohandada seda erinevate vajadustega.

Selge kõne ja selge heli

ONIKUMA X26 on varustatud mürasummutava mikrofoniga, mis pakub mugavust rääkides, naerdes ja sõpradega veebis vesteldes, tagades selge ja selge heli. Mugav lüliti vasakpoolsel kõrvaklapil võimaldab teil mikrofoni kiiresti sisse ja välja lülitada, samal ajal kui valikuketas võimaldab ka helitugevust intuitiivselt reguleerida.

Mängi nagu laps

Nende läikivate kõrvaklappide kasutamine annab teile lapseliku rõõmu tunde - muutuvad värvid, mis valgustavad ruumi pimedas, on ONIKUMA X26 kõrvaklappide pakutav ainulaadne efekt, mis mõjutab teie meeleolu positiivselt. Sära ja hämmasta oma meeskonda fantastiliste valgusefektidega! Korraldage lõbus õhtu, kus kõik kannavad hõõguvaid kõrvaklappe ja naudivad oma lemmikbiite!

Suurepärane helikvaliteet

ONIKUMA X26 pakub sügavat, selget ja rikkalikku ruumilist heli, mis võimaldab kuulda oma kangelasi uuel, sensatsioonilisel viisil. Vaid 356 grammi kaaluvad kõrvaklapid pakuvad mugavust isegi pikkade seansside ajal.

Mitmekülgsus

Kui teile meeldivad vidinad, kuid mängimine pole teie vanasõna tassike teed, on ONIKUMA X26 kõrvaklapid loodud just teile. Nad ei paista silma mitte ainult arvutimängudes või Nintendo Switchi, Xboxi või Playstationi konsoolides, vaid pakuvad ka kvaliteetset heli filmide vaatamiseks, muusika kuulamiseks ja vestlemiseks. Mini Jacki ja USB-sisendite toega on need kõrvaklapid mitmekülgsed ja rõõmustavad erinevate huvidega kasutajaid – olgu need siis mängijad, filmihuvilised, muusikasõbrad või inimesed, kellele meeldib sõpradega võrgus vestelda!

Bränd ONIKUMA
Mudel X26
Kõlari suurus 50 mm
Takistus 32 oomi ± 15%
Tundlikkus 102 ± 3 dB
Sagedus 20 Hz – 20 kHz
Mikrofon 6,0x1,5 mm
Mikrofoni tundlikkus -38 ± 3 dB
Mikrofoni impedants <2,2 kOhm
Keskendu Mitmesuunaline
Kaabli pikkus 2,2 ± 0,15 M
LED pinge 5 V ± 5%
Praegune <180 mA
Liides USB + 3,5 mm
Värv Roosa
Kaal 356 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles