Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ONIKUMA X26 mänguri kõrvaklapid Must

  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1463224
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ideaalne mängijatele: ONIKUMA X26 kõrvaklapid

Kas olete innukas mängija, kes otsib kõrvaklappe, mis parandaksid teie mängukogemust? Kas vajate kõrvaklappe, mis sobivad teie ülejäänud värvilise sisustusega? Kas teie jaoks on oluline kvaliteet ja stiilne disain? Sinu jaoks on ideaalne variant ONIKUMA X26 kõrvaklapid – must kui öö koos helendava riba, ereda tootjalogo ja küljeaktsentidega mõlemal kõrvaklapil, mis muudavad mängu veelgi lõbusamaks! ONIKUMA X26 kõrvaklapid, mis on varustatud mikrofoni ja ruumilise stereoheliga, sukeldavad teid mängumaailma veelgi sügavamale ja võimaldavad teil oma meeskonnaga võrgus segamatult suhelda! Tase kõrgemale ONIKUMA kõrvaklappidega!

Teie mugavuse eest hoolitsemine

ONIKUMA X26 kõrvaklapid on loodud pakkuma teile mugavust isegi pika kasutusaja jooksul. Nende suured ja mugavad kõrvapadjad on võimaliku ärrituse või ebamugavustunde vältimiseks kaetud nahasõbraliku materjaliga. Mõlema kõrvaklapi ökonahast padjad järgivad ideaalselt teie pea kuju. Lisaks on neid lihtne puhastada. Kõrvaklappidel on ka reguleeritav peapael, mis võimaldab neid kohandada vastavalt erinevatele vajadustele.

Selge kõne ja selge hääl

ONIKUMA X26 on varustatud mürasummutava mikrofoni tehnoloogiaga, mis on loodud pakkuma lihtsust ja mugavust rääkimise, naermise, sõpradega vestlemise ajal ning selge ja arusaadava heli pakkumiseks. Teie mugavuse huvides asuvad mikrofoni lüliti ja helitugevuse nupp vasakul kõrvaklapil – kiire ja intuitiivne!

Suurepärane heli

ONIKUMA X26 pakub sügavat, selget ja rikkalikku stereoheli, mis äratab teie tegelased ellu uuel viisil! Filmide, telesarjade vaatamine või mängude mängimine muutub veelgi nauditavamaks. Kõrvaklapid ise kaaluvad vaid 356 grammi, tagades mugavuse ka pikaajalisel kasutamisel.

Loo õhkkond neoonvärvidega

Kas olete tüdinud tavalistest mustadest kõrvaklappidest? Hellita end ja naudi ONIKUMA X26 kõrvaklappe, mis säravad neoonvärvides. Nad näevad öösel veelgi paremad välja, kui valgus põrkab lähedalasuvatelt pindadelt tagasi, luues ainulaadse öise mänguatmosfääri!

Sobib igaks olukorraks

Kui hindad vidinaid, kuid mängimine pole sinu lemmik ajaviide, on ONIKUMA X26 kõrvaklapid kindlasti sinu jaoks! Need pole mõeldud ainult arvutites, Nintendo Switchi, Xboxi või PlayStationi konsoolides mängimiseks, vaid võimaldavad ka filme vaadata, muusikat kuulata ja vestlustes osaleda. Mini Jacki ja USB-sisendite toega on need kõrvaklapid mitmekülgsed ja rõõmustavad erinevate huvidega kasutajaid, olgu need siis mänguhuvilised, filmihuvilised, muusikasõbrad või inimesed, kellele meeldib sõpradega võrgus vestelda!

Pakendis kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Kasutusjuhend
  • Adapter

Bränd ONIKUMA
Mudel X26
Kõlari suurus 50 mm
Takistus 32 oomi ± 15%
Tundlikkus 102 ± 3 dB
Sagedus 20 Hz – 20 kHz
Mikrofon 6,0x1,5 mm
Mikrofoni tundlikkus -38 ± 3 dB
Mikrofoni impedants <2,2 kOhm
Keskendu Mitmesuunaline
Kaabli pikkus 2,2 ± 0,15 M
LED pinge 5 V ± 5%
Praegune <180 mA
Liides USB + 3,5 mm
Värv Must
Kaal 365 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles