Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ONIKUMA X25 mängukõrvaklapid Valged

  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1463223
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ONIKUMA X25 kõrvaklapid.

Kas otsite lahedate valgusefektidega stiilseid kõrvaklappe? Kas hindate mugavust ja kvaliteeti? Kas teile meeldib oma bändiga mängida ja rääkida? ONIKUMA X25 kõrvaklapid on teile suurepärane valik! ONIKUMA X25, millel on suured mäluvahuga kõrvaklapid ja LED-valgustus kõrvaklappides, mikrofonis ja peavõrus, täiustab teie mängukogemust veelgi! Tänu ergonoomilisele kujule ja nahasõbralikele materjalidele saate kasutada kõrvaklappe pikki tunde ilma ebamugavustundeta! Ja ümbritseva müra summutav mikrofon tagab, et teie meeskond kuuleb teie ridu suurepäraselt.

Onikuma/X25-White/7

Täielik mugavus

ONIKUMA X25 kõrvaklapid on loodud nii, et tunnete end mugavalt ka pärast tundidepikkust kasutamist. Suured mugavad kõrvatropid on ärrituse ja ebamugavustunde vältimiseks polsterdatud nahasõbraliku materjaliga. Mõlema kõrvaklapi huuled on valmistatud mäluvahust, et sobiksid teile ideaalselt. Kõrvaklappidel on ka peavõrus reguleerimisfunktsioon, mis võimaldab neil mugavalt pähe istuda.

Onikuma/X25-White/1

Tundke lapselikku rõõmu

Helendavate kõrvaklappide kandmine annab teile lapseliku rõõmu tunde – erinevatest värvidest virvendavad, pimedas ruumi valgustavad ONIKUMA X25 kõrvaklapid annavad sensatsioonilise efekti ja parandavad teie tuju. Paistke silma ja näidake oma meeskonda pimestavate valgusefektidega! Korraldage nendega pidu, kus kõik kannavad säravaid kõrvaklappe ja lõbutsevad oma lemmikrütmide saatel!

Onikuma/X25-White/6

Sõltuvust tekitav mängukogemus

Saate kohandada ONIKUMA X25 kõrvaklappe vastavalt oma vajadustele – reguleerige kõrgeid, madalaid ja keskmisi helisid, et veelgi rohkem mängumaailma sukelduda. Kõrvaklappide kaablil on paneel, millega saab mugavalt reguleerida helitugevust, samuti mikrofoni sisse ja välja lülitada (seda saab eri suundades painutada).

Onikuma/X25-White/4

Mitmekülgsus

Kas teile meeldivad vidinad, kuid mitte mängude fänn? ONIKUMA X25 kõrvaklappe saab kasutada mitte ainult mängude mängimiseks arvutis, Nintendo Switchis, PS Vitas, Xboxis, Playstationis ja paljudes teistes, vaid ka filmide vaatamiseks, muusika kuulamiseks või helistamiseks. Need kõrvaklapid toetavad Mini Jacki ja USB-sisendseadmeid, muutes need väga mitmekülgseks ning nende kasutamine pakub teile rõõmu, olenemata sellest, kas olete innukas mängur, muusikasõber, filmihuviline või armastate sõpradega võrgus vestelda!

Onikuma/X25-White/2

Installige sisu

  • Mikrofoniga kõrvaklapid
  • Juhtimine
  • Adapter
Bränd ONIKUMA
Mudel X25
Kõlari suurus 50 mm
Takistus 16 oomi ± 15%
Tundlikkus 115 ± 3 dB
Sagedus 20 Hz – 20 kHz
Mikrofon 4,0x1,5 mm
Mikrofoni tundlikkus -38 ± 3 dB
Mikrofoni impedants <2,2 kOhm
Keskendu Kõiksuunaline
Kaabli pikkus 2,2 ± 0,15 M
LED pinge 5 V ± 5%
Praegune <180 mA
Liides USB 3,5 mm
Värv Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles