Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ONIKUMA X11 mänguri kõrvaklapid Roosad

  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1463234
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ONIKUMA X11 kõrvaklapid (roosad).

Kas otsite stiilseid laheda valgusefektiga kõrvaklappe? Kas hindate mugavust ja kvaliteeti? Kas teile meeldib võrgus mängida ja vestelda? Roosast plastikust valmistatud ja eemaldatavate kassikõrvadega ONIKUMA X11 kõrvaklapid tekitavad teie sõprade seas silmailu! Veelgi enam, tänu ergonoomilisele kujule ja nahasõbralikele materjalidele saate kasutada kõrvaklappe tunde ilma ebamugavust tundmata! Saate kaasasoleva mürasummutava mikrofoni igal ajal lahti ühendada või välja ühendada – sama kehtib ka kassikõrvade kohta.

Onikuma/X11P-RGB/1

Kasutusmugavus

ONIKUMA X11 kõrvaklapid on loodud pakkuma teile erakordset mugavust isegi pika kasutusaja jooksul. Nende suured ja mugavad tassid on vooderdatud pehme puudutusega materjaliga, mis välistab hõõrdumise või ebamugavustunde tekkimise. Mõlemad kõrvaklapid on varustatud nahasõbraliku materjaliga, mis on spetsiaalselt loodud sobima teie pea ideaalse kujuga. Lisaks võimaldab reguleeritav peavõru kõrvaklappe kohandada.

Onikuma/X11P-RGB/9

Fantastiline heli

Parima helikvaliteeti tagamiseks on ONIKUMA X11 kõrvaklapid varustatud 50 mm helidraiveriga. Pealegi ei ole kasutatavad kõrvapealsed kõrvapadjad mitte ainult mugavad ja kergesti puhastatavad, vaid neelavad suurepäraselt ka välist müra, nii et võite võita oma järgmised lahingud, vaadata oma lemmikanime või -sarju või kuulata segamatult tundide kaupa muusikat. Teie mugavuse huvides asuvad helitugevuse regulaator ja mikrofoni sisse/välja lüliti kõrvaklappidest väljuval kaablil.

Onikuma/X11P-RGB/4

Mitmekülgsus

ONIKUMA X11 on midagi enamat kui lihtsalt mängijatele mõeldud kõrvaklapid: neid saab hõlpsasti ühendada erinevate konsoolidega, nagu PlayStation, Xbox ja Nintendo Switch, kuid need on loodud ka arvutite, tahvelarvutite ja telefonidega ühendamiseks, et lõbutseda! Mini Jacki ja USB-sisendite toega pakuvad need kõrvaklapid võrreldamatut mitmekülgsust igapäevaseks mängimiseks, filmide vaatamiseks, lemmikmuusika kuulamiseks või sõpradega vestlemiseks. ONIKUMA X11 on ideaalne täielikuks meelelahutuseks!

Onikuma/X11P-RGB/5

Teravad ja selged kõned

Miski ei muuda sõprade leidmist lihtsamaks kui vestlused, kus teie hääl on selge ja arusaadav. Kõrvaklappidesse X11 paigaldatud mikrofonil on sisseehitatud mürasummutusfunktsioon, mis välistab ümbritseva heli häired katkematute vestluste jaoks. Teie sõbrad kuulevad iga teie sõna täiusliku kvaliteediga – vestluse aluseks on usaldusväärne helikvaliteet.

Onikuma/X11P-RGB/3

Installige sisu

  • Mikrofoniga kõrvaklapid
  • Juhtimine
  • Adapter
  • Kassi kõrvad - 1 paar
Bränd ONIKUMA
Mudel X11
Värv Roosa
Laadimisaeg 2 tundi
Töötunnid > 5 tundi
Bluetoothi versioon 5.0
Kaugus 10 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles