Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ONIKUMA K9 mänguri kõrvaklapid Roosad

ONIKUMA K9 mänguri kõrvaklapid Roosad
Pole laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1463231
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ONIKUMA K9 USB 7.1 kõrvaklapid (roosad).

Kas sulle meeldivad pastellid, kassid ja soovid teistest eristuda? Kas soovite koolist või töölt koju tulles armas välja näha või lihtsalt nautida armsaid kujundusi? ONIKUMA K9 USB 7.1 kõrvaklapid on suurepärane valik neile, kes hindavad suurepärast helikvaliteeti ja võluvat esteetikat koos helendavate elementidega. Kaasasolevaid kassikõrvu saab igal ajal kinnitada ja lahti võtta, näiteks nii, et kõrvaklapid võtaksid seljakotis vähem ruumi. K9 USB 7.1-l on 7-asendis reguleeritav peavõru ning mõlemat kõrvaklappi saab kasutajale paremini sobitamiseks kuni 15 kraadi kallutada. Spetsiaalselt häälestatud kvaliteetsed 50 mm neodüümi akustilised draiverid pakuvad omakorda suurepärast helikvaliteeti.

Onikuma/K9P/2

Kuulake nii, nagu teile meeldib

ONIKUMA K9 USB 7.1 kõrvaklappidel on võimalus heli isikupärastada vastavalt teie eelistustele – saate kohandada kõik toonid endale kõige meeldivama heli järgi ning virtuaalsesse maailma sukeldumine on veelgi lihtsam! Kõrvaklappide kaablile on asetatud kontroller, millega saab mikrofoni sisse ja välja lülitada ning helitugevust reguleerida. Fantastiline helikvaliteet armsas roosas ümbrises!

Onikuma/K9P/7

Kandmise mugavus

ONIKUMA K9 USB 7.1 kõrvaklappidel on reguleeritav peapaela kaugus, mis sobib erinevatele kasutajatele. Pehmete huultega kaetud vasak ja parem kõrvaklapid on 15 kraadi kaldega, nii et pikaajaline kasutamine ei tekita ebamugavust. Seda on lihtne puhastada, kuid samas on see meeldiva ökonaha tekstuuriga. Kõrvaklapid võivad teenindada igas vanuses kasutajaid. Lisaks saab kaasasolevaid kõrvaklappe igal ajal eemaldada ja kinnitada!

Onikuma/K9P/8

Mängige mänge, vaadake filme ja palju muud

Kas otsite sensatsioonilist seadet, mis pole mitte ainult ideaalne mängusessioonide jaoks, vaid ka suurepärane kaaslane filmide vaatamiseks, muusika kuulamiseks või vestluseks? ONIKUMA K9 USB 7.1 kõrvaklapid on just teie jaoks loodud! USB-liidesega, mis toetab heli-, mikrofoni- ja valgusefekte, pakuvad need kõrvaklapid erakordset mitmekülgsust, pakkudes naudingut mänguhuvilistele, muusikasõpradele, filmisõpradele ja neile, kes hindavad võrgus suhtlemist sõpradega ja suurepärast meelelahutust!

Onikuma/K9P/1

Installige sisu

  • Mikrofoniga kõrvaklapid
  • Juhtimine
  • Kassi kõrvad - 1 paar.
Bränd. ONIKUMA
Mudel K9
Värv Roosa
Kõlari suurus 50 mm
Takistus 32 oomi ± 15%
Tundlikkus 116 ± 3 dB
Sagedus 20 Hz – 20 kHz
Mikrofon 6,0x5 mm
Mikrofoni tundlikkus -56 ± 3 dB
Mikrofoni impedants <2,2 kOhm
Keskendu Kõiksuunaline
Kaabli pikkus 2,2M ± 0,15
LED pinge 5 V ± 5%
Praegune <100 mA
Ühendus USB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles