Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ONIKUMA K9 mänguri kõrvaklapid Roosa ja sinine

ONIKUMA K9 mänguri kõrvaklapid Roosa ja sinine
Pole laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1463232
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Näidake oma võlu ONIKUMA K9-ga! (roosa ja sinine)

ONIKUMA K9 kõrvaklapid on imearmsad roosad ja sinised aksessuaarid, millel on imearmsad kassikõrvad ja kass mõlema kõrvaklapi korpusel. See sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad ühendada oma armastuse muusika, mängude ja armsa esteetika vastu! Neil pole mitte ainult võluv ja ainulaadne disain, mis peegeldab suurepäraselt kandja isikupära, vaid neil on ka suurepärased kõlarid, mis pakuvad selget ja kvaliteetset heli, mis muudab nende kandmise ja kasutamise nauditavaks!

/Onikuma/K9-PB/2

Kuulake nii, nagu teile meeldib

Võimalus kohandada heli vastavalt oma eelistustele on üks nende võluvate kõrvaklappide eelistest: saate reguleerida kõrgeid, madalaid ja keskmisi helisid, et saada veelgi nauditavamaks kogemuseks. Armuge uuesti oma lemmiklauludesse! Lisaks on kõrvaklappide kaablil paneel, mis võimaldab mugavalt helitugevust reguleerida ning mikrofoni sisse ja välja lülitada. Kõik see koos fantastilise helikvaliteetiga on majutatud imearmsas roosas ja sinises helendavas korpuses!

/Onikuma/K9-PB/8

Kohandage seda enda jaoks

ONIKUMA K9 kõrvaklapid pakuvad palju kohandamisvõimalusi. Üks neist on mikrofon, mille saab täielikult kõrvaklappide korpusesse sisse tõmmata, et see mängimist ei segaks, või osaliselt sisse tõmmatav, et see oleks noortele kasutajatele suule lähemal. Kõrvaklappides kasutatav ökonahk tagab, et neid saab tundide kaupa ebamugavust tekitamata kasutada – need on pehmed ja meeldivad puudutamisel, nahale kahjutud. Reguleeritav peavõru võimaldab reguleerida kõrvaklappide vahelist kaugust ja kohandada seda erinevas vanuses naiskasutajatele. Veelgi enam, kaasasolevaid kassikõrvu saab eemaldada ja panna pähe, kui soovite!

/Onikuma/K9-PB/3

Tundke lapselikku rõõmu

ONIKUMA K9 kõrvaklapid on võluva unikaalse disainiga - roosa ja sinine värv, kassikõrvad, helendavad elemendid ja mõlemale kõrvaklappile asetatud kassikujutis väljendavad hellust, tütarlapselikku meeleolu, omapära ning armastust lõbu ja loomade vastu! Näidake maailmale oma võluvat isikupära juba täna stiilse disaini ja kohandatavate tuledega!

/Onikuma/K9-PB/7

Ergonoomika ja vastupidav disain

Puhastamise lihtsus pole nende kassi kõrvaklappide ainus eelis! Teine on kvaliteetsete materjalide kasutamine, mis tagavad, et need rõõmustavad omanikku pikka aega. Isegi kõrvaklappide (mõistlikes piirides) üksteise suhtes keeramine ei too kaasa nende deformatsiooni.

/Onikuma/K9-PB/9

Mitmekülgsus

Kõrvaklappe saab kasutada erinevat tüüpi seadmetega – Playstation 4 ja Playstation 5 mängukonsoolid, Nintendo Switch, Xbox One, arvutid, sülearvutid, tahvelarvutid, Android ja iOS seadmed. ONIKUMA K9-ga saate mängida igal platvormil!

/Onikuma/K9-PB/5

Mikrofoniga kõrvaklapid

  • Juhtimine
  • Adapter
  • Kassi kõrvad - 1 paar
Bränd. ONIKUMA
Mudel K9
Värv Roosa-sinine
Kõlari suurus 50 mm
Takistus 32 oomi ± 15%
Tundlikkus 116 ± 3 dB
Sagedus 20 Hz – 20 kHz
Mikrofon 6,0x5 mm
Mikrofoni tundlikkus -56 ± 3 dB
Mikrofoni impedants <2,2 kOhm
Keskendu Kõiksuunaline
Kaabli pikkus 2,2M ± 0,15
LED pinge 5 V ± 5%
Praegune <100 mA
Jack USB 3,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles