Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ONIKUMA K9 mänguri kõrvaklapid Pink RGB

  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1463230
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Armsad kassikõrvadega kõrvaklapid.

ONIKUMA K9 kõrvaklapid on imearmas roosa kassikõrvadega vidin, mis sobib ideaalselt neile, kes armastavad pastelle, loomi, lõbu, muusikat kuulata või mänge mängida! Kõrvaklappidel on armas ja ainulaadne disain, mis tõstab esile nende omaniku imelise isiksuse. ONIKUMA K9 ei seisne aga ainult välimuses – kõrvaklapid on varustatud suurepäraste kõlaritega, mis tagavad selge ja kvaliteetse heli, muutes kõrvaklappide kandmise ja kasutamise naudinguks!

Onikuma/K9-Pink-RGB-3,5mm/2

Te kontrollite olukorda täielikult

ONIKUMA K9 kõrvaklapid võimaldavad teil heli isikupärastada vastavalt teie eelistustele – saate reguleerida kõrgeid, madalaid ja keskmisi helisid, et sukelduda veelgi sügavamale mängu või lemmiksarja maailma. Lisaks on kõrvaklappide juhtmel paneel, mis võimaldab mugavalt helitugevust reguleerida ning mikrofoni sisse ja välja lülitada. Fantastiline helikvaliteet armsas roosas ümbrises!

Onikuma/K9-Pink-RGB-3,5mm/7

Isikupärastamise valikud

ONIKUMA K9 kõrvaklapid on loodud pakkuma teile maksimaalset mugavust pikaajalisel kandmisel. Hingavate ökonahast kõrvapatjadega varustatud kõrvapadjad ei näe mitte ainult esteetiliselt meeldivad ja neid on lihtne puhastada, vaid neil on ka meeldiv nahasõbralik tekstuur. Reguleeritav peavõru võimaldab reguleerida kõrvaklappide suurust vastavalt erinevas vanuses ja erineva pea suurusega kasutajate vajadustele. Mikrofoni saab sisestada kõrvaklappide korpusesse ja uuesti välja tõmmata, andes teile vabaduse teistega rääkida vastavalt teie vajadustele. Veelgi enam, saate kaasasolevad kassikõrvad alati ära võtta ja pähe panna!

Onikuma/K9-Pink-RGB-3,5mm/6

Mitte ainult mängude jaoks

Kas otsite fantastilist vidinat, mis ei sobi mitte ainult arvutis, Nintendo Switchis, Xboxis või Playstationis mängimiseks, vaid sobib suurepäraselt ka filmide vaatamiseks, muusika kuulamiseks ja vestlemiseks? ONIKUMA K9 kõrvaklapid on see, mida vajate! Mini Jacki ja USB-sisendite toega pakuvad need kõrvaklapid uskumatut paindlikkust, pakkudes rõõmu innukatele mängijatele, muusikasõpradele, filmihuvilistele ja neile, kes hindavad sõpradega võrgus suhtlemist ja lõbutsemist!

Onikuma/K9-Pink-RGB-3,5mm/3

Installige sisu

  • Mikrofoniga kõrvaklapid
  • Juhtimine
  • Adapter
Bränd ONIKUMA
Mudel K9
Värv Roosa
Kõlari suurus 50 mm
Takistus 32 oomi ± 15%
Tundlikkus 116 ± 3 dB
Sagedus 20 Hz – 20 kHz
Mikrofon 6,0x5 mm
Mikrofoni tundlikkus -56 ± 3 dB
Mikrofoni impedants <2,2 kOhm
Keskendu Kõiksuunaline
Kaabli pikkus 2,2M ± 0,15
LED pinge 5 V ± 5%
Praegune <100 mA
Jack USB 3,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles