Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ONIKUMA K19 Camou mängukõrvaklapid Valged

  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1463228
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ONIKUMA K19 Camou kõrvaklapid (valged).

ONIKUMA K19 Camou kõrvaklapid, mis on loodud mänguveteranidele, inimestele, kes hindavad disaini ja mugavust ning mis kõige tähtsam kvaliteeti, saadavad teid truult igal seiklusel! Maksimaalse mugavuse tagamiseks on kõrvaklapid varustatud pehme peapaelaga, mis istub mugavalt teie peaga, ja mäluvahust pehmenduspatjadega, mis on valmistatud meeldivast, kergesti puhastatavast ökonahast. Täpse 50 mm neodüümmagnetiga varustatud ONIKUMA K19 Camou pakub ülimat helikvaliteeti, muutes virtuaalsesse maailma sukeldumise uute seikluste ja võitude jaoks veelgi lihtsamaks! Kõrvaklappidel on ka kvaliteetne mürasummutav geomeetriline mikrofon, et teie meeskond kuuleks teid selgelt. Täiendage seda stiilse kunstilise disainiga, mis paneb teid oma sõprade seas silma paistma!

Onikuma/K19-Kamu-valge/9

Fantastiline heli

ONIKUMA K19 Camou kõrvaklapid on varustatud 40 mm draiverite ja täpse 50 mm neodüümmagnetiga, mis tagavad suurepärase helikvaliteeti. Kogege seiklusi kõrgemal tasemel ja võidage veelgi lihtsamalt – enam nurisemine ei üllata teid. K19 pakub täiuslikku sünkroonimist heli ja video vahel, nii et teate, et on aegu, mil olete võidust vaid sekundi murdosa kaugusel.

Onikuma/K19-Kamu-valge/2

Tühjenda vestlused

Suhtlemine meeskonnaga on väga oluline strateegia määratlemisel ja ka sõbralike suhete loomisel. K19 Camou'ga kaasasoleval mikrofonil on mürasummutusfunktsioon, et ümbritsevad helid ei segaks teie mängukogemust. Lisaks salvestab see suurepärase kvaliteediga iga teie öeldud sõna – selge ja terav heli on vestluste alus.

Onikuma/K19-Kamu-valge/7

Ergonoomika ja mugavus

ONIKUMA K19 Camou on mõeldud kogenud mängijatele – mitu tundi mängimist, mille jooksul on kaalul teie tegelase saatus, on oluline küsimus. Sel põhjusel täiendavad kõrvaklappide peavõru pehmed padjad, mis on kaetud meeldiva tekstuuriga sõbraliku ökonahaga. Sama materjali kasutatakse ka vasaku ja parema kõrvaklappide padjandite katmiseks – need on samuti vormimäluvahust, et istuda paremini pähe ja lebada mugavalt ka pärast mitmetunnist mängimist.

Onikuma/K19-Kamu-valge/4

Stiilne disain ja vastupidavus

Lisage oma stiilile punkte ONIKUMA K19 kamuflaažiga! Futuristlik geomeetriline disain ja valged elemendid, mis on kaetud punaste elementidega täpsete mustritega, ei pane teid selle stiiliga mitte ainult hästi tundma, vaid on ka suurepärane täiendus teie mänguseadetele! Veelgi enam, selle kalli välimuse taga on vastupidavad materjalid, sealhulgas alumiiniumist peavõru! - tänu millele võite olla kindel, et teie lemmikkõrvaklapid saadavad teid paljudes lahingutes!

Onikuma/K19-Kamu-valge/1

Installige sisu

  • Mikrofoniga kõrvaklapid
  • Juhtimine
  • Adapter
Bränd ONIKUMA
Mudel K19
Värv Valge
Kõlari suurus 40 mm
Takistus 32 oomi ± 15%
Tundlikkus 110 ± 3 dB
Sagedus 20 Hz – 20 kHz
Mikrofon 6,0x2,7 mm
Mikrofoni tundlikkus -36 ± 3 dB
Mikrofoni impedants <2,2 kOhm
Keskendu Kõiksuunaline
Kaabli pikkus 2,2 ± 15%
LED pinge 5 V ± 5%
Praegune <100 mA
Jack USB 3,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles