Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ONIKUMA K10 mängukõrvaklapid (mustad)

ONIKUMA K10 mängukõrvaklapid (mustad)
Pole laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1463233
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kõrvaklapid ONIKUMA K10.

ONIKUMA K10 kõrvaklapid on ideaalne valik mänguhuvilistele, unikaalse disaini austajatele ning inimestele, kes hindavad mugavust ja suurepärast kvaliteeti. Need kõrvaklapid on usaldusväärsed kaaslased igal seiklusel, tagades suurepärase heli ja mugavuse. Võrratu mugavuse tagamiseks on ONIKUMA K10 kõrvaklappidel polsterdatud peapael, mis toetub õrnalt teie peale, ja mäluvahust padjad. Need padjad on valmistatud pehmest ja puudutamisel meeldivast ökonahast, mis mitte ainult ei paku mugavust, vaid on ka kergesti puhastatav. Nendel kõrvaklappidel on kvaliteetne geomeetriline mürasummutava funktsiooniga mikrofon. See võimaldab teie meeskonnal teid keskkonnast olenemata selgelt kuulda, võimaldades sujuvat ja tõhusat suhtlust mängimise ajal.

/Onikuma/K10B/3

Suurepärane helikvaliteet

ONIKUMA K10 kõrvaklapid avaldavad muljet mitte ainult välimuse, vaid eriti helikvaliteedi poolest. Võimsate 50 mm draiveritega tagavad need suurepärase heli, mis viib teid otse tegevusse. Nüüd saate kogeda seiklusi kõrgemal tasemel ja õnnestuda mängudes veelgi lihtsamalt. Olenemata olukorrast ei üllata ükski nurin. K10 kõrvaklapid sünkroniseerivad heli suurepäraselt pildiga, mis on intensiivsetel mänguhetkedel äärmiselt oluline. Teades, et mõnikord on vahe sekundite vahe, võite olla kindel, et see seade ei jäta teid maha. Tundke end võistlustel kindlalt, teades, et iga heli ja reaktsioon taasesitatakse täpselt, mis võimaldab teil saavutada suurepäraseid tulemusi.

/Onikuma/K10B/8

Selge suhtlus

Mängumaailmas on teie meeskonnaga tõhus suhtlemine edu võti. ONIKUMA K10 kõrvaklapid mõistavad seda ja võimaldavad teil rääkida vabalt ja selgelt. Nende kõrvaklappide mikrofon on täpne – sellel on mürasummutusfunktsioon, mis kõrvaldab taustamüra, muutes teie vestlused selgeks. See muudab tõhusa suhtluse iga hasartmängukoostöö ja -strateegia nurgakiviks.

/Onikuma/K10B/2

Erakordne mugavus

ONIKUMA K10 kõrvaklapid on mõeldud kogenud mängijatele, kes veedavad tunde mänge mängides, kus tegelase saatus on ülioluline. Seetõttu on kõrvaklappide peavõru täiendatud unikaalsete meeldiva tekstuuriga ökonahast padjanditega. See hoolikalt valitud materjal ei anna mitte ainult pehmet puudutust, vaid ka vastupidavust pika kasutusperioodi jooksul. Ka vasak- ja parempoolsel torul asuvad padjad on kaetud samasuguse meeldiva puudutusega ökonahaga.

/Onikuma/K10B/1

Ainulaadne disain

ONIKUMA K10 kõrvaklappide geomeetrilist disaini ja vastupidavat konstruktsiooni täiendavad valgustatud logo ja valgustatud võrk mõlemal kõrvaklapil, et täiustada teie kogemust.

/Onikuma/K10B/4

Installige sisu

  • Mikrofoniga kõrvaklapid
  • Juhtimine
  • Adapter
Bränd ONIKUMA
Mudel K10
Värv Must
Kõlari suurus 50 mm
Takistus 32 oomi ± 15%
Tundlikkus 105 ± 3 dB
Sagedus 20 Hz – 20 kHz
Mikrofon 6,0x2,7 mm
Mikrofoni tundlikkus -42 ± 3 dB
Mikrofoni impedants <2,2 kOhm
Keskendu Kõiksuunaline
Kaabli pikkus 2,2 ± 15%
LED pinge 5 V ± 5%
Praegune <100 mA
Jack USB 3,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles