Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

OnePlus Watch 2 3,63 cm (1,43 tolli) AMOLED Digital 466 x 466 pikslit Puuteekraaniga Must Wi-Fi GPS (satelliit)

  • 378.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 126.33 €
Kaubamärgid OnePlus
Kauba ID: 1875679
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Teie partner õigel ajal

Loodud teerajajatele

Hiilgav kõrbes või koosolekuruumis
Olenemata sellest, kas ronite mägedesse või kõigutate müügiplatsil, OnePlus Watch 2 elegantne ja vastupidav roostevabast terasest šassii ja safiirkristallkate näevad teravad välja ning tagavad, et teie kell on usaldusväärne reisikaaslane. Korpus on harjatud ja poleeritud, et saada klassikaline roostevabast terasest tekstuur, mis kiirgab tugevust ja pikaealisust.

Vapustav, kummaline sarnasus
OnePlus Watch 2 jagab OnePlus 12 seeria alahinnatud esmaklassilist disainikeelt, et luua vastupidav, kuid peen ja luksuslik välimus, mis sobib nutikalt meie lipulaeva tooteperekonnaga. Spetsiaalne toimingunupp rõhutab meie pühendumust disaini kasutamisele, et muuta teie elu lihtsamaks, pakkudes kiiret ja sujuvat treeningute jälgimist.

Testitud kestma
Enne OnePlus Watch 2 rihma kinnitamist läbib see sõjalise kvaliteediga testimise, et veenduda, et see suudab toime tulla kogu aktiivse eluviisiga kaasneva mustuse, higi, stressi ja pingega.

Sinu väsimatu elukaaslane

Mida saate 100 tunniga teha?
Nii kaua peate kõndima, jooksma, rattaga sõitma ja avastama, kasutades intensiivseid taustafunktsioone, nagu GPS nutikas režiimis.

Intensiivse kasutamise päevad
Isegi võimsad kasutajad, kes kasutavad GPS-i jälgimist, helistavad, käitavad kolmandate osapoolte rakendusi ja kellaplaate ning kasutavad muid intensiivselt kasutatavaid stsenaariume, võivad eeldada, et aku kestab kuni 48 tundi5.

Kaks aju on parem kui üks
Panime juhiistmele kaks kiipi, et jõudluse ja aku tööiga oleks ülimalt üks-kaks. Watch 2 ainulaadne kahe mootoriga arhitektuur annab Snapdragon W5 ja BES 2700 kiibistikule võimsuse, et pakkuda täiustatud nutikella kõige tõhusamat toitehaldust. Kohandatud tarkvara tagab, et Watch 2 lipulaev kiibid töötavad koos, et hoida jõudlust kõrgel ja aku eluiga kaua.

Tõhusus kohtub pikaealisusega
BES 2700 tõhususe kiibistik võimaldab teil lülituda ka eriti võimsale energiasäästurežiimile kuni 12-päevase aku kasutusaega, et saaksite jätkata oma eesmärkide purustamist.

Jätkake Suurepärasuse Kursust

Teerajaja GPS-i täpsus
Jälgige oma marsruuti vaevata kahe sagedusega täppis-GPS-iga, mida leidub ainult tipptasemel treeningujälgijates. Olenemata sellest, kas sörkides pilvelõhkujate all või matkate metsas, Watch 2 leiab teie asukoha välkkiirelt, antenni optimaalse paigutusega tugevama signaali saamiseks.

Rohkem salvestusruumi oluliste asjade jaoks
Rokige treenides ja kuulake muusikat otse oma kellast, 32 GB salvestusruumi ja 2 GB muutmäluga, et Watch 2 töötaks sujuvalt.

Kandke oma OnePlusis operatsioonisüsteemi OS 4

Silmapaistev paar
Wear OS 4, Google'i uusim kiire ja sujuv platvorm, pakub hõlpsat sidumist Androidi nutitelefonidega. Lihtne tervise jälgimine, kiire sünkroonimine toetatud tarvikutega ja ühenduses püsimine on vaid mõned funktsioonid, mis muudavad OnePlus Watch 2 Wear OS 4 suurepäraseks kogemuseks. OnePlusi telefonikasutajad saavad ka lisafunktsioone, nagu häirete ja ilmaandmete sünkroonimine.

Rohkem valikuid elu lihtsamaks muutmiseks
Võtke rakendusega OnePlus Watch 2 Wear OS 4 kaasa Google'i assistent, Wallet, Maps ja palju muud kõikjal, kuhu lähete. Ärge unustage installida ka oma Wear OS-iga ühilduvaid lemmikrakendusi, nagu Spotify, Strava ja Sleep Cycle. See on nagu terve raamatukogu kasulike rakenduste ja funktsioonide kandmine randmel.

Parem tervis pingutuseta

Kogu keha tervis teie käeulatuses
Kas tunnete oma tervise ja vormisoleku osas hämarat? Vaadake 2 järgmise taseme riistvara ja tervise jälgimise funktsioone8, nagu VO2 Max, Heart Rate ja SpO2 (vere hapnikutase), et anda teile oma tervisest täielik ülevaade.

Tere tulemast OHealthi
Ärge raisake aega kella ja tervise jälgimise rakenduste vahel vahetamisele – OHealth ühendab need üheks lihtsaks platvormiks, mis võimaldab hallata oma Watch 2, jälgida treeninguid ja vaadata oma tervisestatistikat reaalajas.

Üle saja viisi vormi saamiseks
Mis on teie lemmik viis kaloreid põletada? Jooksmine? Jalgrattaga sõitmine? Suusatamine? Enam kui 100 spetsiaalse spordirežiimiga saate end vormis, nagu teile meeldib. Täpsed mõõtmised jälgivad isegi teie kõige peenemaid liigutusi, et salvestada täpselt iga samm ja slaalom.

Värskenduge ja energiat saate tervise jälgimise abil
Ärge magage elu peale – laske Watch 2 parimal tervisekontrollil teid tasakaalustatud ja täisväärtuslikuma elustiili juurde juhatada.

Täiustatud heaolu jälgimise abil saate kontrollida oma une ja stressijuhtimist.

Une jälgimine
Watch 2 aitab teil une kvaliteeti, hingamist, vere hapnikusisaldust ja norskamise riski andmeid mõõtes unenägusid segamatult näha ning edastab need lihtsas igapäevases aruandes, et aidata teil paremini edasi lükata.

Stressi tuvastamine
Õppige lõõgastuma ja pinget maha võtma, kasutades reaalajas stressi jälgimist. Watch 2 mõõdab teie pulssi ja südame löögisageduse muutlikkust, et hinnata teie stressitaset ja anda teile teada, millal on aeg rahuneda

Millist nägu sa täna kannad?
OnePlus Watch 2-ga on kaasas 80 allalaaditavat ja 20 kohandatud OnePlusi kella sihverplaati, et saaksite valida ainulaadse, lõbusa ja värvika viisi oma igapäevase edenemise jälgimiseks.

Valige oma plaadid ja komplikatsioonid
Wear OS 4 annab teile juurdepääsu tohutule hulgale ametlikele ja kohandatud plaatidele ja komplikatsioonidele, et saaksite oma kella kasutajaliidest täpselt selliseks kohandada, nagu soovite. OnePlus Watch 2. Ekraani diagonaal: 3,63 cm (1,43 tolli), kuvatehnoloogia: AMOLED, ekraan eraldusvõime: 466 x 466 pikslit, RAM-i maht: 2000 MB, välkmälu: 32 GB, aku maht: 500 mAh , Riba suurus: One Size Installitud operatsioonisüsteem: Wear OS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles