Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

OnePlus Open Protective Set mobiiltelefoni ümbris 16 cm (6,31) kaas must

OnePlus Open Protective Set mobiiltelefoni ümbris 16 cm (6,31) kaas must
Laos
  • 73.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24.66 €
Kaubamärgid OnePlus
Kauba ID: 1808228
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kaitseümbrises on kasutatud esmaklassilist kunstnahka, mis tagab sujuva ja puutetundliku käetunde. Kaks värvivalikut sobivad kokku telefoni värvidega. Nii roheline kui ka must annavad teie telefonile täiendava elegantsi ja rafineerituse.

Käed-vabad alumiiniumsulamist kronsteiniga ümbris toetab teie telefoni, kui loete, vaatate meelelahutust või töötate, olenemata sellest, kas ekraan on vertikaal- või horisontaalrežiimis.

Paljas korpuses on OnePlusi kohandatud karastatud kile, mis sobib ideaalselt teise ekraaniga, pakkudes kulumis- ja kriimustuskindlat kaitset.

OnePlusi ametlik toode, see kohandatakse vastavalt telefoni suurusele, pistikutele ja aukudele, pakkudes teile selle kasutamisel lisakaitset.

Märge:
1. Kaasasolev karastatud kile on mõeldud ainult sekundaarse ekraani jaoks ja ei ühildu muude kaitseümbristega, kuna on võimalik, et suurus ei sobi.
2. Sõltuvalt kasutustingimustest väheneb toote jõudlus järk-järgult suureneva kasutamise korral.
3. Korpuse materjali füüsikaliste omaduste tõttu puhastage hoolikalt.
4. Visuaalne pilt on ainult viitamiseks ja tegelikud tooted võivad erineda.OnePlusi avatud kaitsekomplekt. Korpuse tüüp: Kaas, Brändi ühilduvus: OnePlus, Ühilduvus: OnePlus Open, Maksimaalne ekraani suurus: 16 cm (6,31"), Pinna värvus: Monokromaatiline, Toote värv: Must, Lauaalus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles