Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

OnePlus 12R 17,2 cm (6,78 tolli) kahe SIM-kaardiga Android 14 5G USB Type-C 16 GB 256 GB 5500 mAh Sinine

OnePlus 12R 17,2 cm (6,78 tolli) kahe SIM-kaardiga Android 14 5G USB Type-C 16 GB 256 GB 5500 mAh Sinine
Laos
  • 654.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 218.33 €
Kaubamärgid OnePlus
Kauba ID: 1808133
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Sellest on sile tehtud
OnePlus 12R on julge disainiga, millel on luksuslik kaameramoodul ja sõrmejäljevastane matt alumiiniumraam. Elegantsi ja järgmise taseme inseneritöö sujuva sümfooniaga täiustab kogemus sujuvalt.

Sujuvus täisekraanil
Vähesed asjad edastavad kiiresti ja sujuvalt nagu meie kõigi aegade kõige arenenum ekraan.
Olge tunnistajaks meie tipptasemel 120 Hz ProXDR-ekraanile. Toiteallikaks on tipptasemel 4. põlvkonna LTPO, pühkige üle ülitundlikul lõuendil, mis tundub siidina. Aqua Touchiga tõstetud, kogege sujuvamat ekraani.

Hüperreaalne, ülihele
ProXDRi ja Dolby Visioni jaoks loodud vapustavalt erksa ekraaniga ootab ees tõeline HDR-kogemus. Koos intelligentse silmade kaitsetehnoloogiaga näete uskumatult rikkalikumaid detaile kauem.

Rikutage kõiki kiiruspiiranguid
OnePlusi esiteks on R-seeria kõikvõimalik ja kapoti all on lipulaev Snapdragon. Seotud kuni 16 GB LPDDR5X RAM-iga ootab ees ülim jõudlus.

Meie kõigi aegade suurim aku
Toite piire nihutades pakub OnePlus 12R OnePlusi telefonidest kõige kauem kestva aku. Täiesti uus 5500 mAh aku ühendab ülikiire 100 W SUPERVOOCi laadimise meie täiustatud Battery Health Engine'iga. Veetke ühe laadimisega vähem aega vooluvõrgus ja rohkem aega väljas olles.

Suurepärane jahutus
Meie kõigi aegade suurima jahutuspinnaga pole kunagi olnud lahedam olla sile. Järgmise põlvkonna kahekordne aurukamber on varustatud teedrajava Lavali düüsitehnoloogiaga. Oluliselt suurenenud soojuse hajumise efektiivsus tagab ülimalt sujuva töö.

Müür kinni, jahutatud
Uuenduslik "tulemüüri" disain kasutab uusimat suure jõudlusega grafiiti, et parandada soojusülekannet, et mängimine oleks alati sujuv.

S Tier tähendab sujuvat taset
Mõnikord ei piisa isegi parimast riistvarast. Kõik OnePlus 12R aspektid on loodud äärmuslikuks mobiilseks kogemuseks. Oma klassi parimaks mänguks tõukab valdkonna juhtiv Trinity Engine teie mängimise hoo sisse.

Püsige ühenduses, et domineerida
Suure jõudlusega 360-kraadine mänguantenn ja nutikas võrgusüsteem lülituvad hõlpsalt kiire Wi-Fi ja mobiilsidevõrkude vahel. Tõuske sujuvamate ja stabiilsemate ühendustega kõrgemale tasemele, et saavutada oma konkurentsieelis.

Sony 50 MP IMX890 kaamerasüsteem
Äratage oma mälestused ellu lipulaeva kaamerasüsteemiga, mis on varustatud tipptasemel arvutusliku fotograafia tehnoloogiaga.

Arvutusfotograafia, mis on võrreldamatu
ProXDR jäädvustab säravaid hetki eredas päikesepaistes tehtud piltidest öötundideni.
Meie patenteeritud HDR-fotograafia algoritm jäädvustab elutruud eredad ja varjud. Nautige mälestusi, mida te kunagi ei unusta – täiustatud ProXDR-iga saate seda, mida näete.

Sukelduge 3D-heli
Vajutage esitusklahvi ja kuulake oma teed mis tahes ruumilise heli toega kõrvaklappidega – juhtmega või juhtmeta. Nautige samaaegset heli taasesitust erinevates suundades ülima 3D-helimaastiku jaoks.

OxygenOS 14
OxygenOS-i tunnuskogemus on arenenud. Uue põlvkonna Trinity Engine, uuenduslikud funktsioonid ja värskendatud disainielemendid juhivad avastamist kiire ja sujuva tipptasemel.OnePlus 12R. Ekraani diagonaal: 17,2 cm (6,78"), Ekraani eraldusvõime: 2780 x 1264 pikslit, Ekraani tüüp: AMOLED. Protsessori sagedus: 3,2 GHz, Protsessori perekond: Qualcomm Snapdragon, Protsessori mudel: 8 Gen 2. RAM-i maht: 16 GB, Sisemälu mahutavus: 256 GB.Tagakaamera eraldusvõime (numbriline): 50 MP,Tagakaamera tüüp: Kolmekordne kaamera.SIM-kaardi võimalus: Kaks SIM-kaarti Installitud opsüsteem: Android 14. Aku maht: 5500 mAh Toote värv: Sinine Kaal: 207 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles