Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oneodio Pro50 kõrvaklapid mustad

Oneodio Pro50 kõrvaklapid mustad
Pole laos
  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid OneOdio
Kauba ID: 1460495
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Oneodio Pro 50 kõrvaklapid (mustad)

Pro 50 on kõrvaklapid, mis vastavad ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele. Need on varustatud 50 mm kahe membraaniga draiveritega, mis pakuvad tipptasemel heli. Neid eristab kahekordne tungraud ja kokkupandav disain. Komplekt sisaldab kaableid, mis võimaldavad üheaegselt mängida muusikat 2 paari kõrvaklappidega ja ühendada seadmeid paljude populaarsete seadmetega. Seadmed on loodud tõeliste audiofiilide, näiteks DJ-de vajadusi silmas pidades.

Heli, mis teeb sind õnnelikuks

Pro 50 on suurepärane valik, olenemata sellest, kas kasutate kaugtöö ajal kõrvaklappe, olete DJ või töötate muusikastuudios ja otsite seadmeid, mis muudavad töö tegemise lihtsamaks. Kõrvaklapid on varustatud 50 mm kahe membraaniga draiveritega, nii et saate nautida laia sagedusreaktsiooni, teravate toonide ja võimsa bassi kõrgekvaliteedilist heli.

Topeltpistik

Oneodio kõrvaklappidel on 2 pistikut (6,35 mm ja 3,5 mm). Kaasas on 2 ühilduvat kaablit, mis võimaldavad ühendada Pro 50 nutitelefoni, tahvelarvuti, sülearvuti, PS4/PS5, klaviatuuride, kitarri ja muuga. Üks neist on varustatud ka mikrofoniga. Ja see pole veel kõik! Samuti saate oma valitud seadmega ühendada kaks paari kõrvaklappe ja jagada oma kirge muusika vastu oma lähedastega.

Ergonoomiline disain

Pro 50 disainimisel ei keskendutud ainult funktsionaalsusele, vaid ka mugavusele. Kõrvaklapid on valmistatud pehmetest nahasõbralikest materjalidest, et pakkuda teile ihaldatud mugavust. Lisaks teeb kokkupandav disain toote hoiustamise ja transportimise lihtsaks.

Sisaldab:

  • Kõrvaklapid x1
  • 3,5 mm helikaabel x1
  • 6,35-3,5 mm helipistiku kaabel x1
  • Juhtum x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja Oneodio
Mudel Umbes 50
Andurid 50 mm
Ühendused 3,5 mm, 6,35 mm
Värv Must
Omadused
Bluetoothi versioon
Tüüp Kõrva peal
Värv roheline
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles