Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oneodio Pro30 kõrvaklapid

Oneodio Pro30 kõrvaklapid
Laos
  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid OneOdio
Kauba ID: 1460501
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kõrvaklapid Oneodio Pro30

Oneodio Pro30 on ideaalsed kõrvaklapid DJ-dele ja kõigile, kes professionaalselt muusikat mängivad. Kaks 50 mm dünaamilist draiverit pakuvad kvaliteetset heli võimsa bassiga. Kõrvaklappide mugav disain ja pehmed kõrvapadjad tagavad mugavuse pikaajalisel kasutamisel. Need kasutavad Shareporti tehnoloogiat ja ühilduvad laialdaselt 3,5 mm ja 6,35 mm pistikutega.

Kristallselge heli

Kuulake oma muusikat. Pro30 kõrvaklapid on varustatud kahe dünaamilise draiveriga, mille läbimõõt on 50 mm, pakkudes kvaliteetset heli. Nii saate nautida kristallselget ja üksikasjalikku heli ning sügavat bassi. Nüüd saate oma lemmiklaulud uuesti avastada.

Rohkem võimalusi

Lülitage nutitelefonist muusika sisse ja kuulake koos sõpradega kõrvaklappidest! Kõrvaklappidel on Shareport tehnoloogia, mis võimaldab jagada muusikat teistega ilma lisajagajaid kasutamata. Kasutage lihtsalt ühte kõrvaklappide portidest, et ühendada kõrvaklapid kaasasoleva kaabli abil. Vaata, kui lihtne see on!

Lai ühilduvus

Te ei pea enam muretsema ühilduvusprobleemide pärast! Kõrvaklapid on varustatud 3,5 mm ja 6,35 mm portidega, nii et neid saab hõlpsasti ühendada enamiku populaarsete seadmetega. Neid saab hõlpsasti ühendada tahvelarvutite, nutitelefonide, sülearvutite, PS/Xbox konsoolide, aga ka elektrikitarrite ja klaviatuuridega. Lisaks saate nendega vabalt ühendada 2 seadet korraga.

Arvestades mugavust

Kuulake oma lemmiklugusid nii palju kui soovite, ilma ebamugavustunde pärast muretsemata. Pro30 kõrvapadjad on valmistatud pehmest proteiinnahast ja mäluvahust, et kujundada täiuslikult teie kõrvade kuju, pakkudes samal ajal kõrgeimat mugavust ja müra isolatsiooni. Tähelepanu väärib ka kõrvaklappide stiilne disain, mis meeldib kindlasti paljudele muusikasõpradele.

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • Helikaabel 3,5 mm pesaga
  • 6,35 mm / 3,5 mm kaabel
  • riidest kott
  • kasutusjuhend

Tootja Oneodio
Mudel Pro30
Värv Hõbedane
Andurid 50 mm
Takistus 32 oomi
Tundlikkus 110 dB ± 3 dB
Sagedusreaktsioon 20Hz-20000Hz
Hinnatud jõud 30 mW
Ühendused 3,5 mm / 6,35 mm
Omadused
Bluetoothi versioon
Tüüp Kõrva peal
Värv roheline
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles