Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oneodio Pro10 kõrvaklapid, mustad

Oneodio Pro10 kõrvaklapid, mustad
Pole laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid OneOdio
Kauba ID: 1460505
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Oneodio Pro10 kõrvaklapid (mustad)

Oneodio Pro10 kõrvaklapid annavad teile professionaalse heli, mida väärite. Need on varustatud 50 mm kõlaritega, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi ja vastavad Hi-Res Audio standarditele. Kõrvaklappide hoolikalt läbimõeldud disain tagab ületamatu mugavuse ka pikkade kasutustundide ajal. Kõrvaklapid on varustatud kahe pistikuga - 6,35 mm ja 3,5 mm, mis aitab kaasa nende laialdasele ühilduvusele. Neil on ka Shareporti funktsioon. Pro10 on suurepärane valik neile, kes mängivad muusikat professionaalselt.

Heli, mis teid rõõmustab

Teie lemmiklaulud pole kunagi paremini kõlanud. Kõrvaklapid on varustatud suurte 50 mm draiveritega, mis tagavad kõrge eraldusvõimega heli. Selle tulemusel saate nautida kristallselget ja üksikasjalikku heli ning sügavat võimsat bassi.

Jagage oma muusikat teistega

Nüüd saate oma kallimaga vabalt muusikat kuulata. Seade kasutab uuenduslikku Shareporti tehnoloogiat. Mida see tähendab? Ühe seadmega saab mugavalt ühendada mitu paari kõrvaklappe, ilma lisajagajaid kasutamata. Kasutage lihtsalt ühte saadaolevatest portidest ja ühendage kõrvaklapid kaasasoleva kaabli abil üksteisega.

Mugav juhtimine

Tunnetage, kui lihtne on Pro10 kõrvaklappe kasutada! Kaasasoleval 3,5 mm helikaablil on lihtsaks juhtimiseks kaugjuhtimispult. Kasutage seda lihtsalt taasesituse peatamiseks ja jätkamiseks, lugude vahetamiseks ning kõnedele vastamiseks, lõpetamiseks või kõne katkestamiseks. Lisaks on sellel sisseehitatud mikrofon, nii et saate teiste inimestega vabalt suhelda.

Korduvkasutatav

Oneodio Pro10 kõrvaklapid on mõeldud erinevateks kasutusjuhtudeks. Need töötavad suurepäraselt professionaalsetes rakendustes. Kasutate neid muu hulgas salvestusstuudios salvestades, muusikat miksides või trumme või kitarri mängides. Saate neid kasutada ka igapäevaseks kasutamiseks. Kõrvaklapid on varustatud 3,5 mm ja 6,35 mm portidega, nii et saate need hõlpsalt ühendada nutitelefoni, sülearvuti, elektrikitarri või PS-konsooliga.

Võrratu mugavus

Nautige võrratut mugavust isegi siis, kui kasutate Oneodio Pro10 kõrvaklappe pikka aega. Kõrvaklapid sobivad hästi kõrvadega, tekitamata ebamugavust ega survet. Pehmed kõrvaklapid on valmistatud pehme puudutusega materjalist, mis suurendab veelgi teie mugavust. Lisaks saate neid vabalt pöörata 90° ja 180°. Reguleeritav peavõru võimaldab kõrvaklappe oma maitse järgi kohandada ning kokkupandava disaini tõttu on neid lihtne seljakotti või kotti mahutada.

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • Helikaabel 3,5 mm pesaga
  • 6,35 mm / 3,5 mm kaabel
  • riidest kott
  • kasutusjuhend

Tootja Oneodio
Mudel Pro10
Värv Must
Andurid 50 mm
Takistus 32 oomi
Tundlikkus 110 dB ± 3 dB
Sagedusreaktsioon 20Hz-20000Hz
Maksimaalne sisendvõimsus 1600 mW
Ühendus 3,5 mm / 6,35 mm
Omadused
Bluetoothi versioon
Tüüp Kõrva peal
Värv roheline
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles