Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oneodio Pro M kõrvaklapid

Oneodio Pro M kõrvaklapid
Laos
  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid OneOdio
Kauba ID: 1460500
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

OneOdio Pro M kõrvaklapid

Kuulake muusikat, vaadake filme või mängige mänge – saavutage fantastiline helikvaliteet peaaegu igas olukorras. OneOdio Pro M kõrvaklapid on varustatud 50 mm draiveritega ja võivad töötada nii juhtmevaba kui ka juhtmega võrkude kaudu. Nende tööaeg ulatub ühe laadimisega 90 tunnini ja Bluetooth 5.2 tagab usaldusväärse ühenduse. Komplekti kuulub ka spetsiaalne mikrofoniga kaabel.

Hämmastav 3D ruumiline heli

Avastage oma lemmiklaulude senitundmatud üksikasjad ja nautige mängimise ajal veelgi suuremat keelekümblust. Kõrvaklapid on varustatud kvaliteetsete 50 mm draiveritega, nii et need pakuvad fantastilist 3D ruumilist helikvaliteeti, vapustavat HiFi-heli ja võimsat, tugevat bassi. Kingi endale unustamatu muusikaelamus või sukeldu veelgi sügavamale oma lemmikmängu maailma!

Juhtmevaba töö

Vabastage end kaablitest ja saavutage praktiliselt piiramatu vabadus. Kõrvaklappe saab juhtmevabalt ühendada valitud seadmetega – Bluetooth 5.2 tagab kiire, stabiilse ja töökindla edastuse. Nende tööaeg on kuni 90 tundi – ärge kartke, et nad keelduvad teid liiga vara teenindamast. Pro M mudeli lisaeelis on sisseehitatud mikrofon, tänu millele saab mugavalt telefoniga rääkida. Lisaks tagab CVC 8.0 mürasummutustehnoloogia, et teie helistajad kuulevad teid probleemideta.

Kaasas kaabel mikrofoniga

Kõrvaklapid võivad töötada ka juhtmega. Komplekti kuulub vastupidav kaabel, millega saad need lihtsalt telefoni või arvutiga ühendada. Sellel on ka mikrofon, mis salvestab suurepäraselt teie häält, vähendades samas tarbetut taustmüra. See võimaldab teil telefoniga rääkida, koosolekutel osaleda või teiste mängijatega vestelda. Pealegi võimaldab kaabli sisseehitatud kaugjuhtimispult mugavalt reguleerida helitugevust ja muuhulgas taasesitust peatada.

Hoolitse oma mugavuse eest

Nautige vapustavat mugavust isegi siis, kui kasutate kõrvaklappe pikka aega. Pro M-il on pehmest proteiinist nahast kõrvapadjad, mis sobivad tihedalt teie kõrvade ümber, avaldamata neile survet. Kokkupandav disain ja kaasas olev kandekott muudavad seadme transportimise lihtsaks ning spetsiaalsed nupud tagavad mugava kasutamise. Lisaks võimaldab reguleeritav peavõru kõrvaklappe veelgi oma vajadustele vastavaks kohandada.

Lai ühilduvus

Kuulake mugavalt oma telefonis muusikat, seejärel mängige oma lemmikmängu oma konsoolil. OneOdio kõrvaklapid pakuvad suurepärast helikvaliteeti peaaegu igas olukorras. M Pro ühildub paljude populaarsete seadmetega, nagu nutitelefonid, sülearvutid, tahvelarvutid ja arvutid. Saate selle hõlpsalt ühendada ka Nintendo Switchi konsooli, PlayStation 4/4 Pro või XBOX One S kontrolleri uue versiooniga.

Kasti

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskaabel (USB-A - mikro-USB)
  • Kahekordne 3,5 mm Y-tüüpi pikenduskaabel.
  • Mikrofoni ja kaugjuhtimispuldiga kaabel (2m)
  • Kasutusjuhend
  • Toimub

Bränd OneOdio
Mudel Prom
Värv Must
Bluetooth 5.2
Vahemik Kuni 10 m
Juht 50 mm
Takistus 32 oomi
Sagedusreaktsioon 20 Hz – 20 kHz
Aku mahutavus 1000 mAh
Sissepääs 5 V 480 mA
Tundlikkus 110 dB ± 3 dB
Laadimisaeg u. 2,5 tundi
Töötunnid u. 90 tundi
Ooteaeg u. 1000h
Laadimisport Mikro-USB
Omadused
Bluetoothi versioon 5.1
Tüüp Kõrva peal
Värv hall
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles