Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oneodio Pro C mustad kõrvaklapid

Oneodio Pro C mustad kõrvaklapid
Laos
  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid OneOdio
Kauba ID: 1460497
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Oneodio Pro C kõrvaklapid mustad

Armuge uuesti muusikasse. Oneodio Pro C kõrvaklapid on varustatud 55 mm draiveritega ja pakuvad Hi-Fi helikvaliteeti. Need toetavad Bluetooth 5.2 ühenduvust ja võivad ühe laadimisega vastu pidada kuni 110 tundi. Kaasas on 3,5 mm kaabel, nii et saate seadmeid kasutada nii juhtmega kui ka juhtmevabalt. Nupud võimaldavad mugavalt juhtida kõrvaklappe ning sisseehitatud mikrofoniga saab mugavalt helistada. Lisaks muudab kokkupandav disain neid hõlpsaks ladustamiseks ja transportimiseks.

Tunneta muusika jõudu

Pro C üllatab teid rikkalike detailide ja sügava bassiga. Kõrvaklapid on varustatud 55 mm draiveritega ja võimaldavad teil nautida kvaliteetset Hi-Fi heli. Tulemus tekitab tunde, nagu oleksite igal pool muusikafestivalil.

Stabiilne ühendus

Andmeedastusprobleemidega jätke hüvasti. Pro C toetab Bluetooth 5.2, mis tagab stabiilse ja töökindla ühenduse. Nüüd saate keskenduda lõbutsemisele ilma segajateta!

Rääkige teistega vabalt

Oneodio kõrvaklappidel on sisseehitatud mikrofon, mis salvestab täpselt teie hääle. Saate vabalt helistada ja olla kindel, et teine inimene kuuleb teid alati.

Lihtsad juhtnupud

Et kõrvaklappide kasutamine oleks võimalikult mugav, on need varustatud multifunktsionaalsete nuppudega. Nüüd saate laule hõlpsalt vahetada. Kõik, mida pead tegema, on klõpsata vastavat nuppu. Uurige, kui lihtne see on!

Peen disain

Tänu kokkupandavale disainile ei tekita Pro C hoidmine ja transport teile probleeme. Lisaks on kõrvaklapid valmistatud pehmest ja nahasõbralikust materjalist, mis lisab mugavust. Reguleeritav peavõru võimaldab teil kohandada varustust vastavalt teie vajadustele. Samal ajal ei ületa kõrvaklappide kaal 260 g, nii et te ei tunne ebamugavust isegi pikaajalisel kasutamisel.

Nad töötavad kahel viisil

Komplekti kuulub 3,5 mm kaabel koos mikrofoniga. See võimaldab teil kasutada Oneodio kõrvaklappe kas juhtmevabalt või juhtmega, olenevalt teie eelistusest.

Pikk tööaeg

Ärge muretsege selle pärast, et teie Pro C kõrvaklappide aku saab halvimal võimalikul hetkel tühjaks. Seadmete tööaeg ulatub ühe täislaadimisega 110 tunnini. Saate katkematult kuulata oma lemmiklugusid, vaadata filme ja mängida pikka aega! Saate oma kõrvaklappe laadida kaasasoleva mikro-USB-kaabli abil.

Sisaldab:

  • Kõrvaklapid x1
  • Micro USB laadimiskaabel x1
  • 3,5 mm helikaabel sisseehitatud mikrofoniga x1
  • Juhtum x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja Oneodio
Mudel S-i kohta
Andurid 50 mm
Bluetoothi versioon 5.2
Mikrofon Jah, sisseehitatud
Töötunnid 110 tundi
Kaal 260 g
Materjal PU
Port 3,5 mm pesa
Kaabli pistik 3,5 mm
Värv Must
Omadused
Bluetoothi versioon 5.1
Tüüp Kõrva peal
Värv hall
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles