Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oneodio Fusion A70 Pink kõrvaklapid

Oneodio Fusion A70 Pink kõrvaklapid
Pole laos
  • 45.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.33 €
Kaubamärgid OneOdio
Kauba ID: 1460494
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kõrvaklapid Oneodio Fusion A70 Pink

Kas salvestate taskuhäälingusaadet ja otsite seadmeid, mis aitavad teil seda teha? Samal ajal, kas soovite seda kasutada igapäevaseks muusika kuulamiseks? OneOdio kõrvaklapid on varustus teie jaoks! Nendega saab ühendada telefone, iPade, sülearvuteid, aga ka elektrikitarre, võimendeid või heliliideseid. Kas soovite lahti saada sassis kaablitest? Tänu Bluetooth 5.2 tehnoloogiale see probleem kaob! Lisaks muutub OneOdio kõrvaklappide kasutamine tänu erilisele disainile mugavamaks.


Erinevad ühendusvõimalused

OneOdio kõrvaklappidega saate kuulata muusikat täpselt nii, nagu teile meeldib. 3,5–6,35 mm kaabel annab teile võimaluse ühendada mitmesuguseid seadmeid, sealhulgas tahveltelefon, iPad, elektrikitarr, AMP ja heliliidesed. Lisaks saavad tänu spetsiaalsele tehnoloogiale kaks inimest kuulata sama lugu korraga kahest erinevast seadmest. Kas soovite olla kaablivaba? OneOdio abil on see võimalik, kuna need kõrvaklapid on varustatud Bluetooth 5.2 tehnoloogiaga, mis võimaldab hõlpsat juhtmevaba ühendust.


Pikk tööaeg

Kas töötate taskuhäälingusaadete salvestamisel pikki tunde? Te ei pea enam aega närviliselt vaatama, sest juhtmega ühendus võimaldab töötada piiranguteta! Kas eelistate siiski traadita ühendust? Ka siin pole põhjust muretseda, sest 950 mAh liitiumioonaku peab vastu ilmatu 50 tundi. Tänasest ei piira teid enam miski!


Kõrge kvaliteet

Nautige suurepärast heli olenemata ühendusest OneOdio A70 kõrvaklappidega! Te ei pea enam muretsema, et muusika katkeb kaabli väljakukkumise tõttu, sest saate selle ühe liigutusega oma kõrvaklappidesse lukustada. Veelgi enam, saate seadmeid mugavalt juhtida ühel kõrvaklapil asuvatest nuppudest. Kõrvaklappidega varustatud mürasummutustehnoloogia võimaldab mugavalt telefoniga rääkida. Alates tänasest kuuleb vestluskaaslane alati, mida sa ütlesid.


Funktsionaalsus

A70 kõrvaklapid pole mitte ainult funktsionaalsed ja usaldusväärsed seadmed, vaid ka täis mugavust. Varustust on mugav kanda tänu reguleeritavale peapaelale ja pehmetele kõrvapatjadele. Lisaks saab selle mugavalt kokku voltida ja kotti panna, milles saad ka oma kõrvaklappe turvaliselt transportida.


Kaasas

  • A70 kõrvaklapid
  • 6,35 kuni 3,5 mm kaabel x 1
  • Helikaabel 3,5 mm x 1
  • USB laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
  • Kott
Direktor OneOdio
Mudel A70
Ühenduvus Helikaabel 3,5 mm/6,35 mm, Bluetooth 5.2
Traadita võrgu tööaeg Kuni 50 tundi
Aku Liitium-ioon, 950 mAh
Värv Roosa
Omadused
Bluetoothi versioon 5.1
Tüüp Kõrva peal
Värv hall
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles