Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oneodio Fusion A70 mustad kõrvaklapid

Oneodio Fusion A70 mustad kõrvaklapid
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid OneOdio
Kauba ID: 1460498
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Oneodio Fusion A70 mustad kõrvaklapid

Kas otsite professionaalset varustust, mis vastaks ka teie igapäevastele vajadustele? OneOdio A70 kõrvaklapid on seade, mida olete otsinud! Need sobivad ühtviisi nii DJ-dele kui ka igapäevasteks kõrvaklappideks. Saate need ühendada mitmesuguste seadmetega, nagu telefonid, tahvelarvutid, kõlarid või elektrikitarrid. Kas soovite lahti saada sassis juhtmetest? See probleem kaob, kui ühendate kõrvaklapid juhtmevabalt. Lisaks muudab eriline disain nende kasutamise väga mugavaks.


Palju ühendusvõimalusi

Saate ühendada oma OneOdio kõrvaklapid nii, nagu soovite. Üks 3,5 kuni 6,35 mm otsaga kaabel võimaldab ühendada võrdselt nii telefone, tahvel- ja sülearvuteid kui ka elektrikitarre või mikserit. Lisaks võimaldab spetsiaalne tehnoloogia kahel inimesel samaaegselt erinevatel seadmetel sama muusikat kuulata. Kas soovite lahti saada sassis kaablitest? Bluetooth 5.2 tehnoloogia, millega kõrvaklapid on varustatud, võimaldab mugavalt ühendada juhtmevabalt.


Pika töö

Kas soovite nautida kõrvaklappide piiramatut jõudlust? Valige juhtmega ühendus, kasutades komplekti kuuluvat spetsiaalset kaablit. Kui aga valite traadita ühenduse, saate nautida pikka aku kasutusaega kuni 50 tundi. Nii pika tööaja taga on 950 mAh liitium-ioonaku. See muudab seadmed ideaalseks nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka professionaalseks DJ-tööks.


Kõrge kvaliteet

Kas soovite nautida suurepärast heli, olenemata sellest, millise ühendusviisi valite? OneOdio A70 kõrvaklapid võivad selle garanteerida! Veelgi enam, te ei pea muretsema kaabli kogemata väljatõmbamise pärast, kuna saate selle keerates kõrvaklappidesse lukustada. Seadmete mugav juhtimine võimaldab kasutada küljel olevaid nuppe. Kõrvaklappidel on ka mürasummutustehnoloogia, mis tagab, et iga teie tehtud telefonikõne on alati arusaadav.


Kasutusmugavus

Kui otsite mugavat varustust, valige A70 kõrvaklapid. Peapael on reguleeritav vastavalt teie pea suurusele. Lisaks saab tasse ennast 90 kraadi pöörata. Lihtsaks hoiustamiseks ja transportimiseks volditakse kõrvaklapid kokku ja kaasas on ümbris. Saate kanda OneOdio kõrvaklappe mitu tundi, kuna nende kõrvaklapid on väga pehmed, mistõttu on neid mugav kanda.


Kaasas

  • kõrvaklapid A70
  • 6,35 kuni 3,5 mm kaabel x 1
  • Helikaabel 3,5 mm x 1
  • USB laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
  • Kott
Direktor OneOdio
Mudel A70
Ühenduvus Helikaabel 3,5 mm/6,35 mm, Bluetooth 5.2
Traadita võrgu tööaeg Kuni 50 tundi
Aku Liitium-ioon, 950 mAh
Värv Must
Omadused
Bluetoothi versioon 5.1
Tüüp Kõrva peal
Värv hall
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles