Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oneodio Fusion A70 Gold kõrvaklapid

Oneodio Fusion A70 Gold kõrvaklapid
Laos
  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid OneOdio
Kauba ID: 1460496
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Oneodio Fusion A70 kõrvaklapid, kuldsed

Kas otsite kõrvaklappe, mis ei tööta mitte ainult telefonis muusika kuulamiseks, vaid ka professionaalseks DJ-seadmeks? OneOdio kõrvaklapid on suurepärane valik! Spetsiaalsete helikaablite abil saate need ühendada mitte ainult nutitelefoni ja tahvelarvutiga, vaid ka kõlarite või kitarriga. Kas vihkate sassis kaableid? See probleem kaob ka tänu võimalusele seadmed juhtmevabalt ühendada. Lisaks on tänu suurepärasele disainile neid ka mugav kasutada.


Mitmed ühendusvõimalused

OneOdio kõrvaklappidel on mitu ühendusvõimalust. Ühe 3,5–6,35 mm kaabli abil saate neid ühendada sülearvutite, tahvelarvutite ja telefonidega, aga ka elektrikitarrite, võimsusvõimendite või heliliidestega. Lisaks võimaldab spetsiaalne tehnoloogia kahel inimesel samaaegselt kahes erinevas seadmes sama muusikat kuulata. Kas olete väsinud sassis kaablitest? Tänu kõrvaklappide juhtmevabale ühendusele Bluetooth 5.2 kaudu võite selle probleemi unustada!


Pikk tööaeg

Ühendades kõrvaklapid spetsiaalse kaabli abil, saate neid piiranguteta kasutada. Kui valite juhtmevaba ühenduse, saate nautida pikka aku kasutusaega kuni 50 tundi. Nad võlgnevad selle suurele 950 mAh liitiumioonakule. See muudab need ideaalseks varustuseks professionaalsele DJ-le.


Suurepärane kvaliteet

OneOdio A70 kõrvaklapid annavad suurepärase heli iga kord, kui ühendate. Valides juhtmega ühenduse, saate pistiku lukustada nii, et see ei lülitu välja kõige ebasobivamal hetkel. Veelgi enam, mugavad nupud kõrvaklappide küljel võimaldavad neid mugavalt kasutada. Neil on ka mürasummutustehnoloogia, nii et kõne ajal kuuleb inimene, kellega räägite, iga teie sõna.


Mugav kasutamine

A70 kõrvaklapid on loodud mugavust silmas pidades. Peavõru on reguleeritav, et saaksid varustust oma peaga sobivaks reguleerida. Lisaks saate kõrvaklappe vabalt 90 kraadi pöörata ja kogu varustust saab kokku panna. Hoidmise ja transportimise hõlbustamiseks kasutage kaasasolevat kotti. Samuti ei pea te muretsema kõrvaklappide pikaajalise kandmise pärast, kuna kõrvaklapid on väga pehmed, mistõttu on neid väga mugav kasutada.


Kaasas

  • A70 kõrvaklapid
  • 6,35 kuni 3,5 mm kaabel x 1
  • Helikaabel 3,5 mm x 1
  • USB laadimiskaabel x 1
  • Kasutusjuhend
  • Kott
Direktor OneOdio
Mudel A70
Ühenduvus Helikaabel 3,5 mm/6,35 mm, Bluetooth 5.2
Traadita võrgu tööaeg Kuni 50 tundi
Aku Liitium-ioon, 950 mAh
Värv Kuldne
Omadused
Bluetoothi versioon 5.1
Tüüp Kõrva peal
Värv hall
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles