Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oneodio A71 Brown kõrvaklapid

Oneodio A71 Brown kõrvaklapid
Laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid OneOdio
Kauba ID: 1460493
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Oneodio A71 kõrvaklapid pruunid

Kas kuulate tundide kaupa muusikat ja hindate mugavust? Oneodio A71 kõrvaklapid sobivad teile ideaalselt! Tootel on läbimõeldud disain ja iga detail pakub teile kõrgeimal tasemel mugavustunnet. Reguleeritav peapael, pööratavad ja uskumatult pehmed kõrvaklapid ning kokkupandamine on vaid eeliste algus. Kõrvaklapid kasutavad suurepärase helikvaliteedi tagamiseks 40 mm neodüümdraivereid. A71-ga saate nautida kristallselgeid kõrgeid helisid ja sügavat bassi. Komplekt sisaldab 2 kaablit, mis võimaldavad ühendada kõrvaklapid peaaegu iga muusikaallikaga.

Suurepärane heli

OneOdio A71 kõrvaklapid tagavad kvaliteetse heli tänu 40 mm neodüümdraiverite kasutamisele. Mida see tähendab? Lai sagedusvahemik võimaldab teil kuulda nii selgeid kõrgeid helisid kui ka uskumatult liigutavaid bassi, mida tunnete oma kõhus. Kõik see muudab kõrvaklapid sobivad mitte ainult igapäevaseks muusika kuulamiseks, vaid ka stuudiotööks või DJ live-esinemiseks!

Läbimõeldud disain

Oneodio A71 kõrvaklapid pakuvad teile tundide kaupa mugavust ja tänu läbimõeldud disainile võidavad need teie südame! Reguleeritava peapaela abil saate neid hõlpsalt oma vajaduste järgi kohandada ning pööratavate kõrvaklappidega saate vajadusel kiiresti ja tõhusalt oma kõrva asukoha määrata. Nii peapael kui ka kõrvaklapid on kaetud ülimalt meeldiva ja pehme materjaliga, nii et isegi terve päevane kasutamine ei tekita ebamugavust.

Kaasas praktilised kaablid

Komplektist leiate kaks kaablit, mis muudavad kõrvaklappide kasutamise lihtsamaks. 3,5mm helikaabel võimaldab neid mugavalt kasutada näiteks telefoni või tahvelarvutiga ning tänu sisseehitatud mikrofonile saad teha häälkõnesid ilma telefoni välja võtmata. 6,5–3,5 mm läbimõõduga kaabel võimaldab ühendada kõrvaklapid näiteks võimendiga.

Kaasas

  • Oneodio A71 kõrvaklapid x 1
  • Mini Jack 3,5 mm kaabel x 1
  • 3,5–6,5 mm kaabel x 1
  • Säilituskott 1
  • Kasutusjuhend x 1
Tootja OneOdio
Mudel A71
Värv Pruun
Andurid 40 mm neodüüm
Reguleeritav peapael Jah
Liigutatavad kõrvaklapid Jah
Omadused
Bluetoothi versioon
Tüüp Kõrva peal
Värv roheline
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles