Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Omotoni sülearvuti alus LD02 (hõbedane)

Omotoni sülearvuti alus LD02 (hõbedane)
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Omoton
Kauba ID: 1459148
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sülearvuti alus Omoton LD02 (hõbedane)

Kas kasutate oma sülearvutit iga päev ja ühendate sellega täiendava monitori ja klaviatuuri? Või soovite oma valitud seadmete salvestamist lihtsamaks muuta? Omoton LD02 topeltstatiiv aitab teid selles! See aitab teil oma töölaua ruumi õigesti korraldada ja hõlpsalt korda hoida. Samuti saate reguleerida selle lahtrite laiust vahemikus 14-42 mm. Toode on äärmiselt vastupidav ja ühildub seadmetega vahemikus 4-17,3 tolli.

Võtke oma lauapind tagasi

Alus võimaldab hoida vertikaalselt kuni kahte sülearvutit või muud seadet. Sellise paigutusega säästate lauaruumi ja saate rohkem ruumi! See on ideaalne näiteks siis, kui ühendate sageli oma MacBookiga välise monitori või soovite oma iPadi laadida. Nii saate asjad hõlpsalt korda teha ja teie töö mugavamaks muuta!

Lai ühilduvus

Lisaseade ühildub enamiku sülearvutite, tahvelarvutite ja nutitelefonidega, mille diagonaal on 4–17,3 tolli. Nii saate sinna näiteks oma MacBooki ja nutitelefoni paigutada. Kaasasoleva kuuskantvõtmega saate reguleerida ka aluse sektsioonide laiust (14mm - 42mm). Seega saate seda hõlpsalt reguleerida, et see sobiks teie valitud seadmetega ja tagaks nende stabiilsuse.

Täiustatud disain

Statiiv on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist, mis on CNC-töödeldud, liivapritsiga ja harjatud. See muudab tarviku äärmiselt vastupidavaks ja kriimustuskindlaks. Samas näeb see ülimalt stiilne välja – sellel on peaaegu sama tekstuur nagu MacBooki pealispinnal. Kõik see tähendab, et toode mitte ainult ei teeni teid hästi, vaid kaunistab ka teie lauda!

Võrratu stabiilsus

Ärge muretsege, et alusele paigaldatud seade kukub või saab kahjustada. Tarvik on varustatud laia ja raske alusega, mis muudab selle äärmiselt stabiilseks. Veelgi enam, sees ja all on silikoonist libisemisvastased padjad, mis kaitsevad sülearvutit kriimustuste eest ja takistavad toote libisemist lauapinnal.

Kasti

  • Märkmiku alus
  • kuuskantvõti
Bränd Omoton
Mudel LD02
Värv Hõbedane
Materjal Alumiiniumsulam + silikoon
Laiuse reguleerimine 14 mm kuni 42 mm
Mõõtmed u. 150x120x47 mm
Kaal u. 689 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles