Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Omoton KB066 hõbedane klaviatuur + hiirekomplekt (hõbedane)

Omoton KB066 hõbedane klaviatuur + hiirekomplekt (hõbedane)
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Omoton
Kauba ID: 1459133
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Omoton KB066 Silver (hõbedane) klaviatuur+hiire komplekt

Tee oma töö lihtsamaks. See praktiline Omotoni komplekt loodi Apple'i seadmete kasutajatele – see sisaldab 78-klahvilist klaviatuuri ja hiirt, mis võimaldab kolmeastmelist eraldusvõimet kuni 1600 dpi-ni. Seadmed ühenduvad Bluetoothi kaudu tahvelarvuti või sülearvutiga ja pakuvad mugavat kasutamist. Neil on ka kerge kaasaskantav disain.

Ühildub teie seadmetega

Kaasasolevad seadmed ühilduvad muuhulgas iOS 13, iPadOS 13 ja uuemate operatsioonisüsteemidega. Saate neid hõlpsalt siduda näiteks iPad Pro 12.9, iPad mini 5 ja teistega. Saate neid siduda ka teiste Bluetooth-seadmetega, nagu sülearvutid ja arvutid. Veelgi enam, seadmed garanteerivad kiire ja stabiilse andmeedastuse kuni 10 meetri kaugusel. Viivitused, häired ja muud signaalikvaliteedi probleemid on minevik!

Kaasaskantav disain – lihtne kasutada

Mõlemad komplekti kuuluvad seadmed on kerge ja kaasaskantava disainiga. Tänu sellele saavad nad sinuga kaasas olla peaaegu kõikjal – mahuvad lihtsalt selja- või sülearvutikotti! Veelgi enam, nii hiirt kui ka klaviatuuri on mugav kasutada ja neil on vaiksed nupud. See tähendab, et saate neid hõlpsalt kasutada näiteks raamatukogus või kohvikus – muretsemata, et klõpsatavad helid kedagi häirivad!

Pikk tööaeg

Hiir vajab ühte AA patareid, klaviatuur aga kahte AAA patareid (ei ole kaasas). Ärge kartke neid sageli vahetada – need kestavad üllatavalt kaua. Pealegi lülituvad mõlemad seadmed pärast 10-minutilist tegevusetust puhkerežiimi. See muudab need energiasäästlikumaks! Nende äratamiseks vajutage lihtsalt mis tahes nuppu ja oodake veidi.

Lihtne kasutada klaviatuuri

Kaasasoleval klaviatuuril on 78 käärlülititega klahvi. Selle tulemusena tagab see sujuva, mugava töö ja kiire reageerimisaja. Samuti pakub see spetsiaalseid meedianuppe, mis võimaldavad teil näiteks kiiresti helitugevust reguleerida või taasesitust peatada. Sellel on ka ergonoomiline disain. Sisseehitatud alus võimaldab klaviatuuri kallutada 8° nurga all ning täiendavad libisemisvastased padjad takistavad selle libisemist laua pinnal.

Universaalne hiir

Komplekti kuulub ka universaalne arvutihiir, mis sobib suurepäraselt erinevate ülesannete täitmiseks. See võimaldab 3-astmelist eraldusvõime reguleerimist vahemikus 800/1200/1600DPI, mis tähendab, et saate seda edukalt kasutada, sealhulgas tööl, tavalise Interneti-sirvimise ajal, fotode redigeerimiseks või isegi mängude mängimiseks. Pealegi mahub seade ideaalselt kätte ja on väga mugav kasutada.

Kasti

  • Juhtmeta klaviatuur
  • Juhtmeta hiir
  • Kasutusjuhend

Klaviatuur

Bränd Omoton
Mudel KB066
Värv Hõbedane
Ühendus Juhtmeta ühendus
Liides Bluetooth
Juhtmevaba leviala Kuni 10 m
Võtmete arv 78
Lülitid Käärid
Taustvalgus Ei
Mõõtmed u. 284x119x5mm
Toiteallikas 2 AAA patareid (ei kuulu komplekti)
Ühilduvus iOS 13 ja uuemad, iPadOS 13 ja uuemad
Teine Multimeediumiklahvid

Hiir

Bränd Omoton
Mudel BM002
Värv Hõbedane
Ühendus Juhtmeta ühendus
Liides Bluetooth
Juhtmevaba leviala Kuni 10 m
Luba 800/1200/1600 dpi
Toiteallikas 1 AA patarei (ei ole kaasas)
Mõõtmed u. 107x60x26mm
Omadused
Värv hõbedane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles