Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oluline sisemine pooljuhtketas CT500P5PSSD8 M.2 500 GB PCI Express 4.0 NVMe

Oluline sisemine pooljuhtketas CT500P5PSSD8 M.2 500 GB PCI Express 4.0 NVMe
Pole laos
  • 93.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 31.33 €
Kaubamärgid Crucial
Kauba ID: 1772689
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Oluline P5 Plus SSD
Kas olete valmis järgmise põlvkonna esinemiseks? Crucial® P5 Plus SSD pakub märkimisväärset kiirust ja andmekaitset järjestikuse lugemisega kuni 6600 MB/s1 transformatiivse andmetöötluse jaoks. Micron®-i poolt uusima Gen4 NVMe™ tehnoloogiaga välja töötatud Crucial P5 Plus sisaldab täiustatud funktsioone, nagu täielik riistvarapõhine krüptimine, dünaamiline kirjutuskiirendus ja adaptiivne termiline kaitse, et hoida teie andmeid turvaliselt, suurendades samal ajal süsteemi töökindlust. Spetsiaalselt intensiivse töökoormuse, kvaliteetse loomingulise sisu ja raskete mängude jaoks loodud P5 Plus on ülima paindlikkuse tagamiseks ka tagasiühilduv enamiku Gen3 süsteemidega.

Tõestatud jõudlus
Kui jõudlus ja töökindlus on kriitilise tähtsusega, ehitage oma seade meie Micron Advanced NAND ja PCIe® 4.0 NVMe™ tehnoloogiaga. Meie Crucial P5 Plus on peaaegu 2x4 kiirem kui meie eelmine põlvkond ja selle lugemiskiirus on kuni 6600 MB/s1. P5 Plus on välja töötatud, toodetud ja testitud Microniga, et tagada täielik kvaliteet, mida võite usaldada.

Tehke rohkem
Tipptehnoloogia ja stabiilsusega P5 Plus sobib suurepäraselt intensiivseks kasutamiseks, nagu mängimine, videotöötlus, sisu loomine ja nõudlikud insenerirakendused.

Koostalitlusvõime
P5 Plus pakub paindlikkust. Ükskõik, kas vajate SSD-d Gen3 süsteemi versiooniuuenduse või uue Gen4 versiooni jaoks, P5 Plus ühildub mõlemaga. Kogege kiiremat käivitamist, sekunditega avanevaid rakendusi ja mänge, mis laaditakse kohe, kui olete mängimiseks valmis.

Täis laetud
Ühendage jõudlus ja vastupidavus meie P5 Plusi täiustatud funktsioonidega, sealhulgas tööstusharu juhtiv NAND, uuenduslik kontrolleritehnoloogia, adaptiivne termiline kaitse, dünaamiline kirjutamiskiirendus, veaparandus ja krüpteerimisvõimalus. Kõigil Crucial SSD-del on kaasas ka meie Storage Executive ja tasuta kloonimistarkvara.

Üks maailma suurimaid mälu- ja salvestusseadmete tootjaid
Micron on tootnud maailma kõige arenenumaid mälu- ja salvestustehnoloogiaid rohkem kui 40 aastat. Kõik Cruciali tooted on välja töötanud Microni arenenud insenerimeeskond, et tagada oma klassi parim kvaliteet ja töökindlus.Crucial CT500P5PSSD8. SSD maht: 500 GB, SSD kujutegur: M.2, Komponent: PC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles