Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oluline P3 M.2 1 TB PCI Express 3.0 3D NAND NVMe

Oluline P3 M.2 1 TB PCI Express 3.0 3D NAND NVMe
Laos
  • 109.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 36.66 €
Kaubamärgid Crucial
Kauba ID: 1772651
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Oluline P3 SSD
Põhiline algkäivituskiirus seda ei vähenda – ei tööl, liikvel ega mängus. Kuid Crucial® P3 SSD on kõike muud kui põhiline. NVMe™-i jõudlusega, mis on peaaegu 6 korda kiirem kui SATA, ja salvestusmahuga kuni 4 TB, jätab P3 vanema salvestustehnoloogia tolmuseks. Hankige kiirem käivitamine, allalaadimine ja failide ülekandmine ning salvestage kõik oma failid, fotod, videod, rakendused ja mängud, kus on piisavalt ruumi Crucialilt oodatud kvaliteedi ja töökindlusega.

Taskukohane jõudlus
Täiendage oma arvutit vajaliku jõudlusega soovitud hinnaga. Crucial P3 NVMe™ SSD pakub laadimisaegu ja andmeedastust, mis on 6 korda kiiremad kui SATA-draivid ja 22 korda kiiremad kui kõvakettad.

Mahukas hoiuruum
Rikkaliku kuni 4 TB mahutavusega Crucial P3 mahutab tohutul hulgal faile, dokumente, fotosid, videoid, mänge ja rakendusi, kus on ruumi.

Kvaliteetne innovatsioon
Crucial P3 NVMe SSD-d on ehitatud kvaliteetse Micron® Advanced 3D NAND-iga, mis on testitud ja kinnitatud rangetele standarditele, mida olete ühelt maailma suurimalt välkmälutootjalt oodanud. Tahad tõestust? Vaadake meie auhinnatud SSD-de sarja.

Optimeeritud turvalisus
SSD haldustarkvara jõudluse optimeerimiseks ja püsivara värskendamiseks annab Crucial P3-le kõik, mida vajate turvalisuse ja meelerahu tagamiseks.Crucial P3. SSD maht: 1 TB, SSD vormitegur: M.2, lugemiskiirus: 3500 MB/s, kirjutuskiirus: 3000 MB/s, komponent: PC/sülearvuti

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles