Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oluline mälumoodul 64 Gb 2 x 32 Gb Ddr5 5600 Mhz

Oluline mälumoodul 64 Gb 2 x 32 Gb Ddr5 5600 Mhz
Pole laos
  • 301.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 100.66 €
Kaubamärgid Crucial
Kauba ID: 1852993
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kiirem laadimisaeg ja failiedastus
Oluline DDR5 lauaarvuti mälu võimaldab teie arvutil käivitamisel edastada 50% rohkem andmeid kui DDR4, mille tulemuseks on kiirem laadimisaeg, failiedastus, allalaadimine, värskendussagedus ja väiksem viivitusaeg. Tänu siini suuremale efektiivsusele ei ole DDR5 tehnoloogia eelmisest põlvkonnast lihtsalt kiirem, vaid parem.

Tundlikum multitegumtöö
Crucial DDR5 pakub käivitamisel 50% suuremat kiirust kui DDR4, andes kasutajatele äärmise jõudluse kohe karbist välja võttes. Veelgi muljetavaldavam on Crucial DDR5 optimeeritud parema jõudluse ja multitegumtöö jaoks mitte ainult testimise ajal, vaid ka reaalsetes tingimustes. Rohkemate brauseri vahekaartide avamine ja rakenduste vahel vahetamine on nüüd tundlikum kui kunagi varem.

Äärmuslik uuendus stabiilse jõudluse tagamiseks
Crucial DDR5 astub eelmise põlvkonnaga võrreldes äärmise sammu edasi inseneritöös kahe sõltumatu 32-bitise kanaliga mooduli kohta optimeeritud jõudluse tagamiseks. Crucial DDR5, mis on loodud pikaajalise stabiilsuse tagamiseks komponentide tasemel sisseehitatud ECC-ga (ODECC), on konstrueeritud nii, et see säilitaks eelmise põlvkonnaga sama töökindluse isegi järgmise põlvkonna andmetöötluse rangete nõudmiste korral.

Optimeeritud energiatõhusus
Tõhususe ja stabiilsuse suurendamiseks tutvustab Crucial DDR5 moodulisisese pinge reguleerimist toitehalduse integraallülitusega (PMIC), mis oli vanemate mälutehnoloogiatega emaplaadil. Selle tulemuseks on parem signaalimine ja moodulite (DIMM-ide) puhtam toide. Lisaks on DDR5 mooduli tööpinge vaid 1,1 V võrreldes DDR4 1,2 V tööpingega.

Micron® kvaliteet – testitud töökindlus, mida võite usaldada
Microni vertikaalselt integreeritud tarbijabrändina usaldavad miljonid Cruciali töökindluse, jõudluse ja ühilduvuse poolest. Erinevalt moodulite kokkupanijatest hõlmab meie ainulaadne suhe Microniga sügavamat insenerikoostöö taset, et pigistada meie toodetest välja iga unts jõudlust, ilma et see kahjustaks usaldusväärsust. Tänu Microni 43+ aastasele tipptasemel tootmisele ja Cruciali 25+ aastasele tarbekaupade arendamisele on Crucial DDR5-l meie piiratud eluaegne garantii ja see tagab võimsa jõudluse, mida võite usaldada. Mis puutub mälusse, siis ärge leppige vähemaga.
Omadused
Brändi nimi Ülioluline
Brutokaal (pakk, kg) 0.13
CAS-i latentsus 46
Garantii 1
Komponent jaoks Sülearvuti
Mälu kella kiirus 5600
Mälu paigutus (moodulid x suurus) 2x32
Mälu pinge 1.1
Netokaal (toode, kg) 0.1
On-Die ECC jah/jah
Puhvermälu tüüp Registreerimata (puhverdamata)
Sisemälu 64
Sisemälu tüüp DDR5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles