Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oluline mälumoodul 64 Gb 2 x 32 Gb Ddr5 4800 Mhz

Oluline mälumoodul 64 Gb 2 x 32 Gb Ddr5 4800 Mhz
Laos
  • 295.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 98.66 €
Kaubamärgid Crucial
Kauba ID: 1662765
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kiirem töötlemine ja failidega manipuleerimine
Oluline DDR5 sülearvuti mälu võib anda teie arvutile 50% kiiremini andmeid edastada kui DDR4 käivitamisel, mille tulemuseks on lühemad laadimisajad, failiedastused, allalaadimised, viivitusaeg ja paremad värskendussagedused. Tänu siini suuremale efektiivsusele ei ole DDR5 tehnoloogia eelmisest põlvkonnast lihtsalt kiirem, vaid parem.

Responsiivne multitegumtöö liikvel olles
Crucial DDR5 pakub käivitamisel 50% suuremat kiirust kui DDR4, andes sülearvutikasutajatele äärmise jõudluse kohe karbist välja võttes. Veelgi muljetavaldavam, Crucial DDR5 sülearvuti mälu on optimeeritud täiustatud jõudluse ja multitegumtöö jaoks mitte ainult testimise ajal, vaid ka reaalsetes tingimustes. Rohkemate brauseri vahekaartide avamine ja rakenduste vahel vahetamine on nüüd tundlikum kui kunagi varem.

Suurenenud tootlikkus uuendusliku kanaliarhitektuuriga
DDR5 kanali arhitektuuri olulised täiustused aitavad teil lühema ajaga rohkem tööd teha. Tänu DDR4-st peaaegu 2-kordsele ribalaiusele, mida võimaldavad suuremad kiirused, pikemad sarivõtte pikkused, kaks korda suuremad pangad ja pangarühmad, kaks 32-bitist kanalit ja täiustatud värskendusskeemid, ületab Crucial DDR5 endiselt suurema latentsusajaga DDR4.

Optimeeritud energiatõhusus
Tõhususe ja stabiilsuse suurendamiseks tutvustab Crucial DDR5 moodulisisese pinge reguleerimist toitehalduse integraallülitusega (PMIC), mis oli vanemate mälutehnoloogiatega emaplaadil. Selle tulemuseks on parem signaalimine ja moodulite (SODIMM-ide) puhtam toiteregulatsioon. Lisaks on DDR5 mooduli tööpinge vaid 1,1 V võrreldes DDR4 1,2 V tööpingega.

Mikroni kvaliteet – testitud töökindlus, mida võite usaldada
Microni vertikaalselt integreeritud tarbijabrändina usaldavad miljonid Cruciali töökindluse, jõudluse ja ühilduvuse poolest. Erinevalt moodulite kokkupanijatest hõlmab meie ainulaadne suhe Microniga sügavamat insenerikoostöö taset, et pigistada meie toodetest välja iga unts jõudlust, ilma et see kahjustaks usaldusväärsust.
Omadused
Brändi nimi Ülioluline
Brutokaal (pakk, kg) 0.13
CAS-i latentsus 40
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84733020
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid REACH
JNE Ei
Komponent jaoks Märkmik
Mälu kella kiirus 4800
Mälu paigutus (moodulid x suurus) 2x32
Mälu pinge 1.1
Mälu vormitegur 262-kontaktiline SO-DIMM
Netokaal (toode, kg) 0.1
Puhvermälu tüüp Registreerimata (puhverdamata)
Sisemälu 64
Sisemälu tüüp DDR5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles