Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Oluline mälumoodul 64 Gb 2 x 32 Gb Ddr4 3200 Mhz

Oluline mälumoodul 64 Gb 2 x 32 Gb Ddr4 3200 Mhz
Laos
  • 210.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 70.33 €
Kaubamärgid Crucial
Kauba ID: 1639804
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kiire ja lihtne viis sülearvuti jõudluse parandamiseks
Aeglase arvuti vastu on lihtne ravi: rohkem mälu. Süsteemi kiiremaks ja sujuvamaks töötamiseks loodud Crucial© sülearvutimälu on üks lihtsamaid ja taskukohasemaid viise süsteemi jõudluse parandamiseks. Laadige programme kiiremini. Suurendage reageerimisvõimet. Käitage andmemahukaid rakendusi hõlpsalt ja suurendage oma sülearvuti multitegumtöötluse võimalusi.

Muutke kõik arvutis kiiremaks
Mälu on teie arvuti komponent, mis võimaldab lühiajalist juurdepääsu andmetele. Kuna teie süsteemi hetketoimingud sõltuvad lühiajalisest juurdepääsust andmetele – rakenduste laadimine, veebi sirvimine või arvutustabeli redigeerimine –, mängib teie süsteemi kiirus ja mälumaht kriitilist rolli. Laadige rakendusi sekunditega, suurendades mälu kiirust ja installides seda rohkem.

Kergesti multitegum
Kui olete meie moodi, kasutate arvutit paljude asjade korraga tegemiseks. Võimalik, et redigeerite dokumenti, vaatate samal ajal pilte ja sirvite Internetti. See toob loomulikult kaasa jõudlusprobleemi: iga teie käivitatav rakendus nõuab mälu ja võistleb piiratud ressursside eest. Ületage see, paigaldades igasse mälupessa suure tihedusega moodulid sujuvaks multitegumtööks.

Paigaldage lihtsalt – arvutioskusi pole vaja
Ainult kruvikeeraja, kasutusjuhendi ja mõne minuti ajaga saate mälu installida – arvutioskusi pole vaja. Vaadake lihtsalt ühte meie kolmeminutilisest installivideost ja me juhendame teid samm-sammult läbi protsessi. Ärge makske arvutipoele selle eest, et saaksite teha midagi, mida saate mõne minutiga teha!

Maksimeerige oma süsteemi väärtust
Mäluuuendus, mis on murdosa uue süsteemi maksumusest, on üks soodsamaid viise jõudluse suurendamiseks. Saate oma sülearvutist rohkem kasu, andes sellele tööks vajalikud ressursid.

Micron© kvaliteet – kõrgem töökindlus.
Maailma ühe suurima mälutootja Microni kaubamärgina on Crucial sülearvuti Memory usaldusväärse jõudluse standard. Algsest SDRAM-tehnoloogiast kuni DDR4-ni välja oleme loonud mälutehnoloogiad, mis on maailma arvutitele toite andnud 40 aastat ja see kasvab veelgi. Kui valite Crucial mälu, valite mälu, millel on piiratud eluaegne garantii ja mis on mõeldud maailma juhtivate süsteemide jaoks. Ärge leppige millegi vähemaga.
Omadused
Brändi nimi Ülioluline
Brutokaal (pakk, kg) 0.13
CAS-i latentsus 22
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84733020
JNE Ei
Komponent jaoks Märkmik
Mälu kella kiirus 3200
Mälu paigutus (moodulid x suurus) 2x32
Mälu pinge 1.2
Mälu vormitegur 260-kontaktiline SO-DIMM
Netokaal (toode, kg) 0.1
Plii katmine Kuldne
Puhvermälu tüüp Registreerimata (puhverdamata)
Sisemälu 64
Sisemälu tüüp DDR4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles